Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä tarjolla hyvä ja monipuolinen laskettelupusero, jonka koko on M. Tässä on otettu huomioon monipuolisesti laskettelijan tarpeet. Takissa on sisävuori, jonka saa erikseen alaosasta neppareilla suljettua tiiviimmäksi, ja jonka hihat ulottuvat tarvittaessa varsinaisen hihan ulkopuolelle . Vetoketju aukeaa molempiin suuntiin.

Edessä on taskuvetoketjut molemmin puolin sekä vetoketjullinen rintatasku. Edessä on vetoketjun lisäksi nepparit ylhäällä ja alhaalla sekä lisäkiinnitys tarroilla. Hupun ”sisähupun” saa tiukennettua aivan kasvoja ympäröiväsi. Kainaloissa on molemmilla puolilla vetoketju, jolla saa ilmavuutta kainaloihin sisävuoriin asti. Vasemman hihan alaosassa on vetoketjullinen tasku, jonka sisällä olevaan läpinäkyvään koteloon saa esim.  hissilipun.

 Maksu toimituskuluineen (edullisin on matkahuoltopakettina 6,85 euroa) tilille ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulan keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja ja puseroita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, alusvaatteita, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja. Yhdistelen postituksia.

 haku liikunta urheilu laskettelu talviurheilu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 19:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.