Kuvaus

Kuvienmukainen ja kuntoinen erikoislehti. Lehden kunto hyvä. Ei leikottu mitään, ei piirroksia. Kaikki kaava ja muut liitteet keskiaukeamalla mukana.  Pientä aaltoa sivuilla..johtuu pinosäilytyksestä. Sisältää siis kaava-arkin. Mielenkiintoinen lyli 40 vuoden takainen käsitylehti. Paljon retro ohjeita ja kasari ajan kuvia. Kuvassa 3 lehden sisältöä. Sivuja 88.  Suuri Käsityökerho lehtiä on -80 luvun alusta iso pino varastossa 1.00 € kpl hintaan. Myös Muoti ja kauneus lehtiä -80 luvulta edullisesti pois.

Kirjeenä ilman isompaa tukea 4,60.  Paremmin pakattuna pakettina matkahuollon kautta 5.50 johon mahtuu jo useampia lehtiä. Matkahuollon huutopaketti 7.95 € johon  kuljetushintaan saa kaikki mitä haluaa yhteen lähetykseen sivuiltani ostaa..eli paketin kuljetusmaksu ei nouse isommaksi. Jos saa lähetettyä edullisemmin, niin aina toki sen edullisimman mukaan. Voi keräillä pakettia. 

Sivuillani myös  tarroja, kiiltokuvia, merkkejä, postimerkkejä, kortteja, kirjoja, arabiaa, muumiastioita ym..  Laitan lisää aina kun ehdin.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 14 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 27 vrk 14 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.