Kuvaus

Tässä tarjolla todellinen harvinaisuus, jonka olen perinyt 1960- luvulla. Kyseessä on norjalaisen keramiikkapajan iso lautanen, jonka halkaisija on 36 cm. Lautassarjan on suunnitellut Kåre Berven Fieldsaa. Lautasen nimi on Sera.  Eri kokoisia sarjan lautasia on myynnissä jonkin verran, mutta ei näin isoa. Oikea väri on kuvaassa 1. Eräs amerikkalainen mainostaa tätä hintaan 54 dollaria.

Mieluiten nouto, joka käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopakettina 10,90 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Sulkeutuu 12 vrk 14 h 37 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 25 € Sulkeutuu 12 vrk 14 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.