Tuote on myyty käyttäjälle wildcat1 hintaan 24,90 €

Kuvaus

Kuvien boksi suomitekstein. Demolition Man elokuvassa EI SUOMITEKSTEJÄ! Alue B 2, toimii suomisoittimissa.

Paksu boksi - ei mahdu postiluukusta - tulee paketissa.

Sylvester Stallone Collection (Blu-ray) (5 disc) uusi ja muoveissa.

Sisältää seuraavat:

Cobra 
Tango Cash 
Demolition Man 
Assassins 
Specialist

Cobra

Los Angelesin kaduilla riehuu uudenlainen tappaja. Säälimätön, brutaali ja aina askeleen poliiseja edellä oleva murhaaja kelpuuttaa uhrikseen kenet tahansa - kukaan ei ole turvassa. Kaupunki on voimaton murha-aallon alla ja apuun kutsutaan armeijan erikoisjoukkoihinkin kuulunut kyttä, lain vahva käsi, Marion "Cobra" Cobretti. Cobra saa tehtäväkseen suojella tärkeää silminnäkijää Ingridiä, joka näki murhaajan itse teossa. Samalla selviää, ettei vastassa ole vain yksi murhaaja vaan kokonainen armeija fanaattisia tappajia. Cobran on otettava kaikki tappavat taistelukeinonsa käyttöön ja ladattava Jati-Matic -konepistoolinsa valmiiksi sotaan. Rikos on sairaus. Tässä lääke. Cobra.

Tango Cash

Ray Tango (Sylvester Stallone) ja Gabe Cash (Kurt Russell) ovat kilpailevia poliiseja Los Angelesissa. Heillä on yksi yhdistävä piirre: kumpikin uskoo olevansa ykkönen. Jos heidät yhdistää, he ovat kuin yö ja päivä. Mutta jos heidät lavastaa rikoksesta, heistä tulee kuin paita ja peppu. Stallone ja Russell tarjoavat hikistä jännitystä, vetovoimaa ja remakoita nauruja tässä Pakojunan ohjaajan toimintakomediassa. Parivaljakko järjestää vankilasta karkaamisen, joka on hengästyttävä yhdistelmä aseiden räiskintää ja huulenheittoa, jahdatakseen salaperäistä rikospamppua (Jack Palance) - miestä joka heidät lavasti. Tango ja Cash haluavat puhdistaa nimensä. Liity heidän seuraansa ja tunne kuinka pulssisi kiihtyy.

Demolition Man

2000-Luvun vaarallisin poliisi - 2000-luvun armottomin rikollinen.....

Sylvester Stallone ja Wesley Snipes ottavat mittaa toisistaan häikäisevään kybertulevaisuuteen sijoittuvassa räjähtävässä menestyselokuvassa. Vuonna 2032 arkkirikollinen Simon Phoenix (Snipes) herää vankilassa 35-vuotisesta syväjäädytyksestään, ja huomaa, että rauhallinen ja väkivallaton Los Angeles on kuin hänen tarjottimellaan. Viranomaiset eivät kykene vastaamaan Phoenixin 1990-luvun brutaaliin tyyliin, joten he etsivät vanhanaikaisen poliisin taistelemaan vanhanaikaista rikollisuutta vastaan. Poliisi John Spartan (Stallone) herätetään syväjäädytyksestään vankilasta, johon hänet oli epäoikeudenmukaisesti tuomittu otettuaan edellisen kerran yhteen Phoenixin kanssa.

Assassins

Robert Rath on paras palkkamurhaaja, mutta velvollisuudentunne ja kunniantunto jotka ennen olivat osa tappajan ammattia ovat hävinneet Kylmän sodan jälkeisessä freelancer-tappajien maailmassa Robert haluaa lopettaa. Mutta Miguel Bain ei halua. Hän on kunnianhimoinen ammattilainen, joka tietää miten pääsee hämärän ammattikuntansa huipulle: tappamalla Rathin. Toiminta pääsee kovaan vauhtiin kun Rath (Sylvester Stallone) ja Bain (Antonio Banderas) kohtaavat ammattitappajina. Julianne Moore esittää juonittelevaa hakkeria, joka joutuu keskelle tulilinjaa.

Specialist

Sharon Stone esittää May Munrota, kaunotarta, jolla on salaperäinen menneisyys. Hän on vannonut kostavansa gangstereille, jotka murhasivat hänen vanhempansa. Munro värvää tehtävään entisen CIA:n räjähdeekspertin, Ray Quickin (Sylvester Stallone). Miamissa alkaa kiehua, kun May houkuttelee tappajat ansaan ja Ray räjäyttää heidät taivaan tuuliin. Mutta paha mafiapomo (Rod Steiger), hänen röyhkeä poikansa (Eric Roberts) ja psykoottinen palkkamurhaaja (James Woods), joka kantaa kaunaa Quickille, eivät luovuta ilman taistelua. Rayn ja Mayn välillä on intohimoista kemiaa, mutta Rayn mieleen nousee kysymys: onko May rakastumassa häneen... vai huijaako May häntäkin?

Valmistusvuosi: 1986-1995

Kesto: 549 min  

Kuva: Widescreen 2.40:1 / 1.78:1 HD 1080p

Ääni: Englanti - DTS HD MA 5.1 (Tango & Cash - Dolby TrueHD 5.1)

Tekstitys: Suomi, ruotsi, Englanti SDH (Demolition Man - Englanti SDH)

Kotelon kansien kieli: Englanti

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 22:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.