Kuvaus

Lähes uusi 2-osainen talvipuku, joka sopii yhtä hyvin tytölle kuin pojallekin!

Takissa on irroitettava huppu, myös karva on irroitettavissa. Hihansuissa kuminauhat ja tarrat. Edessä kaksi vetoketjutaskua ja rintatasku, hihassa myös vetoketjullinen tasku. Helmassa sivuilla kuminauhat. Sisällä kiinteä lumilukko. Heijastimia. Takissa pääosin fleecevuori, hihoissa liukaspintaista kangasta.

En löydä takista muuta mainittavaa kuin hihojen alapinnoilla aivan aavistus tummentumaa - vaatii tarkkaa syyniä!

Mitat:

- kainalo - kainalo 46 cm

- kainalo - hihansuu 36 cm

- niska - helma 53 cm

Housut ovat vyötärömalliset, joissa lahkeensuissa kuminauhat, pukemista helpottavat laskokset ja jalkalenksut. Yläosa on sekä edestä että takaa vuoritettu fleecellä, lahkeet liukaspintaista kangasta. Vyötäröllä kiristettävä kuminauha, edessä kaksi vetoketjutaskua.

Oikein tarkkaan kun valossa kääntelee housuja, huomaa polvissa käytön jälkeä, ei kuitenkaa voi puhua karhentumasta tai jostan muusta vastaavasta.

Mitat:

- vyötärö 61 cm

- vyötärö - lahkeensuu 71 cm

- haara - lahkeensuu 48 cm

Hintaehdotukset VAIN lähtöhinnasta ylös päin - kiitos!

Katsotahan muutkin kohteeni! Tulossa myyntiin paljon hyväkuntosia merkkivaatteita, uusiakin. Mm. Marimekko, ReimaTec, Jonathan Tähti, Gant, Timberland, Viking, Superfit, Polarn o Pyret, Po.P, T2H, TTH, Ticket to Heaven, Ralph Lauren, Ej sikke lej, småfolk, me&i, Molo, Peak Performance

Hakusanat: T2H, TTH, Ticket to Heaven,  talvipuku, toppapuku, laskettelupuku, toppatakki, talvitakki, laksettelutakki, toppahousut, talvihousut, lasketteluhousut, takki, housut, ulkoilutakki, ulkoiluhousut, 2-osainen puku, 2-osainen asu

Katsothan palautesivulta kuvauksestani mahdolliset lomani!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 6 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

70 € Sulkeutuu 24 vrk 6 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.