Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyvä kovakantinen nidottu, ostajalle postikulut. Mitat:  22 x 14 cm ja pääty 2,8cm.

Rintama Poliisi : Valvontaupseerin päiväkirja 1941-1944. Bookwell Oy Juva 2011.

Rintama poliisi tarkastelee ensimmäistä kertaa jatkosodan tapahtumia sisäisen turvallisuuden näkökulmasta. Valvontaupseeri Tavetti Heikkinen piti jatkosodan aikana päiväkirjaa, jossa hän kuvasi rintamankarua todellisuuttaa teloituksista ja rajuista kuulusteluista railakkaaseen juhlintaan.

Mukana on tietoa muun muassa hyökkäysvaiheen joukkokäyttäytymisestä sekä loikkarien , desanttien, vakoojien ja maapetturien käsittelystä ja telotuksista. Heikkinen työskenteli yhdessä sotatuomari Paavo Alkion kanssa. Heikkinen oli ylikonstaapeli ja sotapoliisi, joka oli tarvittaessa kovaotteinen mies. Kirjan on toimittanut yleisesikuntaeverstiluutnantti Jarmo Nieminen Maanpuolustuskorkeakoulusta.

Hieman viellä kirjan sisällöstä

Kesä 1941 - Karjala on meidän  /    Syksy 1941 - Petroskoi  / 1942 - Syvärin talvi   / 1942 - Syvärin kesä / 1943 - Toinen talvi syvärillä / 1943 - Jo toinen kesä syvärillä / 1944 - Syvärin talvi kolmannen kerran / Vappuna 1944 elävänä kotiin / Sodasta siviiliin.

Jokaisessa moniaiheiset tarinat ja muuta tietoa sekä kirjassa on mustavalkokuvat ja kirjassa on hyvä runsas hakemisto eri aiheista.

Kirjan ostajalle postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 5:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.