Kuvaus

Taisto Vahtera: HOVIPALVELIJA. 1992 Taisto Vahtera. 240-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hovipalvelija (1992; kansialanimeke: Vaikuttava kertomus arvokkaasta ja rikkaasta elämästä) -kirjassa Taisto Vahtera kuvaa suomalaisen miehen elämänkaaren, joka on erilainen kuin kenenkään toisen. Hän kertoo iloistaan ja suruistaan, harhailuistaan ja töppäilyistään, etsinnästään ja löydöstään, sekä kutsumuksestaan ja työstään taivaallisen hovin palveluksessa. Kirja osoittaa vakuuttavasti, että elämällä on tarkoitus, ja että sitä ohjataan ylhäältä. Kirjassa on runsaasti valokuvia, ensimmäiset 1930-luvulta ja Suomesta, viimeisimmät Afrikasta 1990-luvun alusta.

Taisto Vahtera (1927 Kiukainen - 2010 Pori) oli satakuntalainen sananjulistaja. Hän tuli uskoon ja kastettiin 1946. Armeijapalveluksen hän suoritti aseettomana rannikkotykistössä Kuuskajaskarissa. Hän liittyi Pomarkun helluntaiseurakuntaan joulukuussa 1948 ja toimi seurakunnassa evankeliumin työssä vuodesta 1949 lähtien, aluksi useita vuosia kiertävänä matkapuhujana. 1950-luvun puolivälissä hän toimi Turun Helluntaiseurakunnan alaisten Uudenkaupungin, Laitilan ja Pyhärannan rukouspiirien hoitajana, 1960-70-luvuilla Merikarvian ja Porin helluntaiseurakuntien paimenena. Taisto Vahtera osallistui myös opetustyöhön pitäen raamattutunteja ja luentoja sekä seurakunnissa että raamattukouluissa Suomessa, Ruotsissa, Keniassa, Japanissa, Thaimaassa ja Espanjassa. Vahtera on ollut myös kirjoittaja. Hän toimi pitkään Ristin Voitto -lehden aluetoimittajana sekä parin pienemmän lehden päätoimittajana. Taisto Vahtera on julkaissut teokset Porin Helluntaiseurakunta 1930-1980 (1980), Satakunnan helluntaiseurakuntien historian Seurakunnan tie Jerusalemista Satakuntaan (1990) ja Ilosanomaa viemässä: Vapaa sisälähetys ry:n toiminta 1943-1993 (1993; päätoimittajana) sekä kertonut oman elämäntiensä teoksessa Hovipalveluja (1992; kansialanimeke: Vaikuttava kertomus arvokkaasta ja rikkaasta elämästä).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 14 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 31 vrk 14 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.