Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn yhteishintaan avaamattomissa muoveissa olevat dvd:t, joissa molemmissa yksi tuotantokausi. Molemmissa tuotantokausissa on kaksi dvd-levyä. Kuvissa näkyvä kolmas tuotantokausi on myyty erikseen, eikä se sisälly huutohintaan.

"Taivaan tulet on draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat tämän päivän Kemijärvelle. Pohjoinen arki on vahvasti läsnä sarjan kaikilla kausilla. Sarjan tapahtumilla on komedialliset jos myös koskettavat puolensa. Tärkeässä roolissa on pohjoisen luonto, sen vuotuinen kiertokulku ja usein ankaratkin olosuhteet ja selviytymistarinat.

Taivaan tulien keskiössä on nuorehko naispoliisi Rauni Väänänen, joka palaa kotikonnuilleen asuttuaan pitkään Etelä-Suomessa ja yrittää sopeutua uudestaan synnyinseutuunsa. Raunin suhde hänen dementoituvaan isäänsä on sarjan alkupään jaksojen keskeinen juonilinja. Muita keskeisiä henkilöitä ovat Raunin kollega Aimo Peltoniemi, lääkäri Erkki Viherkoski ja kaupunginjohtaja Sinikka Ström. Sivujuonissa seurataan kriisiytyneitä keski-ikäisiä aviopareja, nuorisokapinallisia, vanhoja kommunisteja, huumerikollisia, lopun aikojaan eläviä vanhuksia ja erakkoja. Keskeisimpiin sivujuoniin nousee neljän alkoholisoituneen poikamiehen tarina.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet Kari Väänänen ja Timo Parvela. Sarjan pikkurooleissa näyttelee paljon kemijärveläisiä ja muualta Lapista kotoisin olevia."

Nouda Vantaan Päiväkummusta tai sovittaessa myös Imatralta. Postituskin onnistuu kiinteillä 6 euron lisäkuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, dvd:t matkaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.11.2017 11:32

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.