Kuvaus

Talouselämä - lehti n:o 8 / 1949. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Lehti on ilmestynyt 18.2.1949.

  • Julkaisija: Talouselämä Oy, Helsinki
  • Päätoimittaja: Veikko Halme
  • Toimituskunta: Br. Suviranta, Rainer Von Fieandt, T. Junnila, A. Junttila, Jaakko Kahma, K.J. Kalliala, E.J. Korpela, O.G. Nevalinna, Arvi Oksala ja Klaus Waris.
  • Painopaikka: Sanoma Oy, Helsinki
  • Sivumäärä: 28 s
  • Nidottu, m/v, lisäväri joillain sivuilla
  • Kunto: Kannet ehjät, pientä rispaantumista joka näkyy kuvassa, kuitenkin siisti ikäisekseen.

Jaakko Kahma toimi 1928–1953 Suomen Vientiyhdistyksen toimitusjohtajana. Hän oli mukana perustamassa Suomen Teollisuusliittoa ja kuului sen hallitukseen usean vuoden ajan. Kahma perusti myös vuonna 1938 yhdessä eräiden muiden kanssa Talouselämä-lehden ja toimi sen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vuosina 1941–1958. Päätoimittajien vaihtuessa usein hän käytännössä hallitsi lehteä kaksi vuosikymmentä.

Lehdessä juttuja mm. Hallitus ei kaatunut, Norjan ja Suomen välinen kauppa, Tapausten kulku, Norjan teollisuus, Maataloutemme aseman vakauttaminen, Norjan ulkomaankauppa, Olisiko perustettava suomalais-norjalainen kauppakamari, Oman maan taloudellinen kehitys ja Taloudellisia ja talouspoliittista ulkomailta ja talouselämän suhdannetilasto.

Paljon yrityksiä esillä mainoksissa, mm:  Wilhelmsen Lines, Norsk Hydro, Postisäästöpankki, Pohjoismaiden Yhdyspankki, Kahvi Oy, Turo Oy.

Maksu- ja toimitustapa; Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/MobilePay. Lähetän postitse, jolloin tuotteen hinta + 3,00 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan hyvin) etukäteen tililleni tilisiirtona/MobilePay.

 

 

 


Hakusanat; Talouselämä talous pankki suomi vienti tuonti liiketalous jaakko kahma lehti aikakauslehti magazine kotimainen suomalainen yritys yrittää 40-luku 1949 liikemies bisnes busines teollisuus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 7 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 21 vrk 7 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.