Kuvaus

Tampere - vanha, pieni matkailuviiri. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Skannauksessa värit eivät toistuneet luonnollisen kirkkaina.

Tampere (ruots. Tammerfors) on Suomen kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla Pirkanmaan maakunnassa. Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kunta ja toiseksi suurin kaupunkialue Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tampereen kaupungin väkiluku on 220 609 ja kaupunkialueen väkiluku on 313 058. Kaupungin pinta-ala on 689,59 km², josta 525,01 km² maata ja 164,58 km² sisävesiä. Tampere ja sen lähinaapurit Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Vesilahti, Hämeenkyrö, Orivesi, Pälkäne ja Ylöjärvi muodostavat yhdessä Tampereen seutukunnan. Seutukunnassa on 376 000 asukasta, ja se on Suomen toiseksi suurin väestökeskittymä Helsingin seutukunnan jälkeen.

Tampereen kaupunki sijaitsee järvi- ja harjualueella kahden suuren järven välisellä kannaksella. Kannaksen pohjoispuolella on Näsijärvi ja eteläpuolella Pyhäjärvi. Näsijärven vedet kulkeutuvat Tampereen keskustan halki virtaavaa Tammerkoskea pitkin Pyhäjärveen. Tammerkosken putouskorkeus on 18 metriä. Sen rannoilla näkyvät punatiiliset tehdasrakennukset kertovat Tampereen teollisuushistoriasta. Tampere onkin historiallisesti Suomen ensimmäinen ja suurin teollisuuskaupunki. Tammerkosken koskimaisema on nimetty yhdeksi Suomen kansallismaisemista.

Koko noin (K) 14,5 cm x (L) 8,5 cm. Arvion mukaan 70-luvun alusta.

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 3,00 € lähetyskuluihin tilisiirtona/Mobilepay, noutaessa myös käteisellä. Huom! En toimita postiennakolla.











Hakusanat; Suomi Finland Finsk SF matkamuisto vintage retro keräily vanha matkailuviiri flag kangas souvenir souvenier recuerdo ricordo Souvenir Patygmärken nostalgia nostalginen 70's 70-luku seventies kotimainen suomalainen Tampere Tammerfors pyynikki näsijärvi manse nääs Pirkanmaa näsijärvi pyhäjärvi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 3 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 97 vrk 3 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.