Tuote on myyty käyttäjälle marko311 hintaan 6,80 €

Kuvaus

Tankki täyteen & Reinikainen DVD, 2 x 2 discs

Tankki täyteen

Sisältää suositun TV-sarjan kaikki 11 jaksoa. Aikamatka 1970-luvun lopulle erään pohjoishämäläisen kirkonkylän kupeeseen vie Vilénin huoltamolle, missä voi saada tankkinsa täyteen - mikäli sattuu löytämään tiensä perille asti. Kehitys on nimittäin kulkenut pikatien muodossa Vilénien ohitse, joten järin vilkkaaksi ei huoltamoa voi väittää. Tienposkessa tönöttävä "pakkilaatikko" kätkee sisäänsä vaatimattoman asunnon, pienen korjaamohallin ja vielä pienemmän kahvion. "Kun halvalla sai" -periaatteella investointeja tekevä Sulo Vilén ja vaimonsa Emmi palvelevat satunnaisia asiakkaita omintakeisella tyylillään. Sulolta löytyy kirjallisia intohimoja ja baariapulaiselta Ullalta terävä kieli. Jaloissa pyörii joutilaana perheen aikamiespoika Juhana. Ainoa säännöllisempi poikkeaja on polkupyörällä kulkeva letkeä konstaapeli Reinikainen. Hänen suunpieksentänsä on saada Emmin hemoromahduksen partaalle, etenkin kun myös huoltamon talous huolettaa.

Konstit eivät onneksi lopu, vaikka kannattamattoman huoltamon osalta onkin pakko panna pillit pussiin. Juhana aikoo - jälleen kerran - muuttaa omilleen, Emmi perustaa ompelimon, Sulo haikailee milloin mitäkin ja huoltamon baariapulaiselta Ullaltakin menee työ alta, polkupyörästä puhumattakaan. Uusia näköaloja löytyy yllättäen Sulon viimeisimmän heräteostoksen, rappiotilan myötä. Lopen kyllästyneenä isänsä tempauksiin Juhana toteaa katselleensa 30 vuotta, miten tämä tästä alkaa mennä ja aina on lähtenyt alamäkeen. Kuinka pitkälle mamman helmoista Juhana lopulta pääsee? Verbaalivirtuoosi konstaapeli Reinikainen poikkeaa tuon tuosta uusien pientilallisten tiluksilla. Hän saa tutustua Sulon viimeisimpiin villityksiin, muiden muassa "pitynaamiseen" viljelyyn, ja löytypä Reinikaiselta jokunen idea itseltäänkin!

Ohjaus:  Neil Hardwick, Esko Leimu

Näyttelijät:  Sylvi Salonen, Tauno Karvonen, Ilmari Saarelainen, Tuire Salenius, Tenho Sauren, Erkki Siltola

 

Reinikainen

TV-sarja ohjaus Neil Hardwickin ja Jouni Tuokkola pääosissa Tenho Sauren ja Tuija Vuolle.

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Hämeenperästä Tampereelle siirtyneellä, leppoisaan meininkiin tottuneella maaltamuuttajalla on kaupunkilaispoliisin työssä ja kiireisessä elämänmenossa totuttelemista - ja muilla Reinikaiseen. Hurtilla huumorillaan Reinikainen kuitenkin soluttautuu uuteen työporukkaansa "keittiön kautta". Hän solmii ystävyys, yhteistyö- ja avunantosopimuksen sosiaalitarkkailija Ailin kanssa.  Artturi Sakari Reinikainen riipii työkavereidensa hermoja ainaisella suunpieksennällään, mutta saa kieltämättä tuloksiakin aikaan. Yöpartiossa pitkästyvä Reinikainen on valmis ajamaan mustanmaijan kulman taakse piiloon, jotta kadulla alkaisi syntyä jotain säpinää. Hänen kollegoidensa työmenetelmät ovat nekin välillä varsin persoonallisia. Konstaapelimme hymy ei hyydy edes sähkökatkon aikana, juttua riittää kun hän juuttuu hissiin tunnetun tv-tähden kanssa (Ritva Valkama). Ainoa henkilö, jonka edesottamukset saavat Reinikaisen vakavaksi, on oma äiti, Lempi. Äiti järjestää pojalleen niin kovan palan purtavaksi, että tämän terveys alkaa horjua.  DVD:llä on tv-sarjan kaikki 14 jaksoa: Kun toimeen tartutaan, Toinen toisemme ja poliisi, Hammasten kiristys, Koiranelämää, No onkos tullut kesä, Pieni yösoitto, Tähdet kertovat, Jäitä hattuun, Paljon onnea vaan, Soutuvenheellä Kiinaan, Perässähiihtäjä, Hämeenperästä kuuluu, Pasianssia ja psykologiaa, Läksiäiset sekä Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö.

 

Kuntoluokitus: Hyvä. Levyissä hentoa jälkeä

 

Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni allaolevista linkeistä:

DVD

Anime Dokumentit Draama Jännitys Kauhu Kaukoitä Komedia Kotimaiset Lastenelokuvat Musiikki Scifi ja fantasia Sota ja western Toiminta Tv-sarjat Urheilu Dvd-Muut

 

BLU-RAY

Anime Dokumentit Draama Jännitys Kaukoitä Kauhu Komedia Kotimaiset Lastenelokuvat Musiikki Sci-fi ja fantasia Sota ja westernToiminta Tv-sarjat Urheilu Dvd-Muut

 

CD

CD-levyt

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 11:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.