Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Taru Sormusten Herrasta trilogia / The Lord Of The Rings - The Motion Picture Trilogy 3x Blu-ray ja extra-materiaali 3xDVD. Päällimmäinen kotelo vahvaa pahvia. Toinen kappale muovikotelossa.

Valmistusvuosi: 2001, 2002, 2003
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: englanti

Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit
Frodo ja kahdeksan rohkeaa Sormuksen ritaria lähtevät vaaralliselle matkalle kohti Mordorin maata tehtävänään tuhota mahtavia taikavoimia sisältävä Valtasormus. Musta Ruhtinas Sauron - Sormuksen takoja - lähettää pahuuden palvelijansa tuhoamaan saattueen. Jos Sauron saa Sormuksen haltuunsa, Keski-Maa on tuhoon tuomittu. Neljällä Oscarilla palkittu tarunomainen elokuva hyvän ja pahan taistelusta, ystävyydestä ja uhrauksista vie katsojan maailmaan, jolle mielikuvituskaan ei vedä vertoja.

Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia
Saattue on hajonnut, mutta tehtävä - tuhota Valtasormus - jatkuu. Frodon ja Samin on luotettava Klonkkuun henkensäkin uhalla löytääkseen tien Mordoriin. Sarumanin armeija lähestyy uhkaavasti ja saattueen hengissä selvinneet jäsenet valmistautuvat taisteluun Keski-Maan ihmisten ja olentojen rinnalla. Sormuksen sota on alkanut.

Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu
Viimeinen taistelu Keski-Maasta on alkanut. Frodo ja Sam jatkavat vaarallista matkaansa Klonkun opastamina kohti Tuomiovuoren tulia tuhotakseen Valtasormuksen. Aragorn valmistautuu perimäänsä kohtaloon johtaessaan joukkojaan kohti ylivoimaista Musta Ruhtinas Sauronin armeijaa, jotta Sormuksen Viejä voisi saattaa tehtävänsä päätökseen.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 19:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.