Tuote on myyty käyttäjälle Waterman2 hintaan 8 €

Kuvaus

Suomen filmiteollisuus Oy

Uudenveroinen

Sisältää 4 elokuvaa
paino 160 g
Yhdistelen mielelläni ja postituskulu huutopakettina kohtuullinen suuremmille erille.
6,95€ huutopakettiin sopisi todella paljon aina 10 kg asti
( 5,95€ max. 1kg).

 

SERENAADI SOTATORVELLA (1940, 1h 22min) Sotamies Paavosen vauhdikkaiden sotilaskommelusten lomaan on punottu majurin (Tauno Palo) ja kartanon omistajattaren (Ansa Ikonen) lemmentarina. Toivo Särkän sotilasfarssi perustuu Topiaksen näytelmään. 
 

MENNEISYYDEN VARJO (1946, 1h 34min) Ville Salmisen jännityselokuvassa Tauno Palo nähdään harvinaisessa roiston roolissa. Elokuva kertoo kovapintaisesta miehestä jolla on epämääräinen maine naistensankarina, ja menneissyyteen haudattuja salaisuuksia. Pääosissa ovat Ritva Arvelo ja Tauno Palo, joka sai roolistaan Jussi-palkinnon.

ISÄN VANHA JA UUSI (1955, 1h 11min) Arkkitehti Pekanpää on eronnut vaimostaan ja mennyt naimisiin nuoren kaunottaren kanssa, joka kuljettaa häntä kaiket illat huvituksissa. Mies kaipaa rauhallisempaa elämää ja ikävöi entistä vaimoaan. Matti Kassilan komediaa pidetään Tauno Palon ja Ansa Ikosen 20-vuotisjuhlaelokuvana.

RISTI JA LIEKKI (1957, 1h 15min) Kalparitari Olavin ja neito Mirjamin rakkaustarina sijoittuu 1500-luvulle uskonpuhdistuksen aikaan. Historiallisen elokuvan pääosissa ovat Tauno Palo, Anneli Sauli ja Tarmo Manni.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 20:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.