Kuvaus

Into 2019 Pehmeäkantinen

1.painos

Uusi

400 sivua + Kuvaliitteet

Tavastian kulisseissa – Neljä ja puoli kerrosta täyttä sikaa

Kaikki tuntevat Tavastian, mutta harva on päässyt kurkistamaan sen kulissien taakse. Miten klubi saavutti ikonisen asemansa 1970- ja 80-luvuilla?

Tavastian kulisseissa – Neljä ja puoli kerrosta täyttä sikaa kertoo Tavastian värikkään tarinan sen työntekijöiden silmin. Ensimmäisten parinkymmenen toimintavuotensa aikana Tavastia muuttui opiskelijoiden pyörittämästä tanssipaikasta kaikkien tuntemaksi rock-klubiksi. Ajanjaksoon mahtui nuorisokulttuurin muutoksia, itsepalvelua, byrokraattien oikkuja, pöytiintarjoilua, vapaampia aikoja ja kukoistavaa rock-kulttuuria ennen suurta romahdusta.

Mukaansatempaavassa tietokirjassaan Klaus Lindgren vie lukijan ainutlaatuiselle aikamatkalle Tavastialle, joka oli paitsi legendaarinen rock-klubi myös poikkeuksellinen työyhteisö. Tavastia-klubi täyttää 50 vuotta vuonna 2020.

Historiantutkija Klaus Lindgren on toimittanut useita teoksia ja kirjoittanut kaksi kirjaa. Hän on itse paiskinut töitä Tavastialla ja toiminut Hämäläis-Osakunnan Tanssityöntekijöiden puheenjohtajana sekä Hämäläis-Osakunnan hallituksessa.

Hakusanoja: Tavastia klubi Helsinki historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14 €
Sulkeutuu 38 vrk 21 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 38 vrk 21 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.