Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Teletappien Iso Hali dvd

levyssä on käytön jälkeä, mutta toimii.

Teletappien Iso Hali dvd: Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu Teletappiväki. Tule mukaan seuraamaan ihanien Teletappien temmellystä Teletappimaassa! He ovat iloisia ja värikkäitä, hauskoja ja rakastettavia.

Maailmankuulut Teletapit takaavat, että pienimmätkin lapset voivat katsoa, ymmärtää ja pitää hauskaa. Tämä DVD kokoaa viihdyttävällä tavalla lasten ensimmäiset kokemukset Teletapeista – puheen, värit ja muodot – maailmaan, jossa kaikki maailman lapset voivat olla osallisia, kukin omalla kielellään.

Tiivi-Taavi, Hipsu, Laa-Laa ja Pai asuvat kaukana mäellä taianomaisessa maassa, jossa tapahtuu ihmeellisiä asioita. Kun tuuli puhaltaa, maaginen tuuliviiri tuo kuvia kaukaa ja yhdistää Teletapit oikeiden lasten maailmaan. Teletappien halauksia täynnä oleva maailma luo turvallisen ilmapiirin, jossa pienet lapset saavat tuntea, että kaikki on oikein ja hyväksyttävää. Tule mukaan halimaan Teletappien kanssa!

Teletapit on uudenlainen ohjelma alle kouluikäisille lapsille. Siinä tutustutaan Teletappien maailmaan ja seurataan oikeiden lasten elämää. Teletapit on ohjelma leikin ilosta, joka kehittää lasten katselu- ja kuuntelutaitoja.

Teletappien Iso Hali dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
Kesto: 64 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 16:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.