TEMPUR Brand Store Vantaa
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Kauppakeskus Tikkuri, 2krs, Asematie 4-10

Kuvaus

TEMPUR FIT -peitto pitää kehon lämpötilan ihanteellisena läpi yön. TEMPUR FIT -lämpöpeitto huolehtii ihannelämmöstäsi yöllä varastoimalla kehosi lämpöä ja palauttamalla sen yön aikana.

Peittojen päälliset ja täytteet on käsitelty ainutlaatuisen AVARUUS teknologian FRESH-menetelmällä: se perustuu luonnosta saatavaan neem-öljyyn ja tarjoaa erittäin toimivan mikrobien ehkäisykäsittelyn, joka 100 %:n luonnonmukaisena pitää vuoteesi puhtaana ja raikkaana. Kaikkien TEMPUR Fit® -untuvapeittojen täyte onTEMPRAKON®untuvatäytettä, joka vallankumouksellisena teknologiana yhdistää keveyden, hyväilevän pehmeyden ja nukkumislämpötilan säätöominaisuudet.

Valitse peitto ja sen paksuus makuuhuoneen lämpötilan ja oman kehonlämpötilan mukaan. Standard-peitto sopii viileään makuuhuoneeseen (< 20 °C) ja nukkujille, jotka kaipaavat lämmintä untuvapeittoa yöksi.  Peitot ovat laadukast 100 % puuvillaa. TEMPUR-peitto on vesipestävä 60 °C -asteessa. Kaikkien peittojen täytteenä on eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), joka tekee peitoista hengittäviä mutta lämpimiä.

Vantaan myymälässä 2 kpl malleina olleita siistejä peittoja heti mukaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 9 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.