Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. PÄIVÄ PAISTAA, JASKA JOKUNEN. TENAVAT 2. Charles M. Schulz. 1989 Sanomaprint kirjat. 128-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Päivä paistaa, Jaska Jokunen (1989; Peanuts comic strips 1989) on Tenavat-sarjan toinen kirja.

 

2. KOETA KESTÄÄ, JASKA JOKUNEN. TENAVAT 18. Charles M. Schulz. 1989 Helsinki Media kirjat. 128-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, nimilehdelle aikaisempi omistaja on kirjoittanut nimensä, ei muita merkintöjä.

Koeta kestää, Jaska Jokunen (1989; Peanuts comic strips 1970) on Tenavat-sarjan 18:s kirja.

 

Tenavat (engl. Peanuts) on yhdysvaltalaisen sarjakuvapiirtäjä Charles M. Schulzin strippimuotoinen sanomalehtisarjakuva, joka ilmestyi 1950 – 2000. Se oli vuosien ajan maailman luetuin sanomalehtisarjakuva. Parhaimmillaan sarjaa julkaistiin yli 2 600 sanomalehdessä, sillä oli 355 miljoonaa lukijaa 75 maassa, ja sitä käännettiin 21 eri kielelle. Schulz teki kaikki 17 897 strippiä yksin ilman avustajia. Tenavien on katsottu mullistaneen sanomalehtisarjakuvan ja lukuisat sarjakuvantekijät ovat julistaneet sen esikuvakseen. Schulz piirsi sarjaa hyvin pelkistetyllä piirrostyylillä ja se ilmestyi tavanomaista pienemmässä koossa, joka kuitenkin myöhemmin muodostui alan standardiksi. Tenavien henkilöt ovat lapsia, jotka ilmaisevat usein aikuisten tunteita, ja sarjan huumori syntyy pitkälti hahmojen kärjistetyistä persoonallisuuksista sekä toistuvista aiheista. Sarjan vahvuutena on pidetty sen psykologista tasoa ja se on nähty myös filosofisena. Tenavien merkittävä teema on arkipäiväisten vastoinkäymisten ja epävarmuuden tunteen kuvaus, jotka tulevat esiin varsinkin sarjan päähenkilössä Jaska Jokusessa (Charlie Brown). Myös mielikuvituksellinen ja inhimillisenä kuvattu koira Ressu (Snoopy) on muodostunut hyvin suosituksi hahmoksi. Schulz viittasi Tenavissa usein uskonnollisiin teemoihin, mutta pääsääntöisesti hän vältteli kiistanalaisia aiheita.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 20 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 51 vrk 20 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.