Kuvaus

Tarjolla olisi kuvien hieno Teräsmies-aiheinen paketti! Alta löytyvät tarkemmat kuvaukset.

Superman II blu-ray on siisti ja hyväkuntoinen pohjoismainen julkaisu, jossa on vähäistä käytön jälkeä. Elokuvalle löytyvät suomenkieliset tekstitykset. Levyllä olevista lisämateriaaleista löytyy lisäksi mm. yhdeksän kappaletta Fleischer Studiosin Superman-piirrettyjä 1940-luvulta: "Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, se on Teräsmies!"

Man of Steel -metalliboksi on niin ikään siisti ja hyväkuntoinen pohjoismainen julkaisu, jossa on vähäistä käytön jälkeä. Julkaisu sisältää kolme levyä (blu-ray 3D, blu-ray ja DVD). Elokuville löytyvät suomenkieliset tekstitykset. Lisämateriaaleille löytyvät englanninkieliset tekstitykset, muttei suomenkielisiä. En tiedä, onko tämän julkaisun mukana tullut "esittelytelinettä", jonka päälle metallisen kotelon voi asettaa näytille, koska olen itsekin ostanut tuotteen käytettynä. Jos on tullut, niin sitä ei ole tässä mukana. Blu-ray 3D -levyn toimintaa minun ei ole ollut myöskään mahdollista testata teknisistä syistä.

Krypton - The Complete First Season on kahden levyn siisti ja hyväkuntoinen pohjoismainen DVD-julkaisu, jossa on vähäistä käytön jälkeä. Suomenkieliset tekstitykset löytyvät. Sisältää kaikki ensimmäisen kauden kymmenen jaksoa.

Edellisten lisäksi paketti sisältää hienon Superman Classic Giant Mug -mukin, joka on kieltämättä varsin suurikokoinen! Itse kuppi on uudenveroisessa kunnossa. Pahvikotelo on puolestaan hyvässä kunnossa.

Kaikki levyt olen testannut tai katsellut Man of Steelin blu-ray 3D -levyä lukuun ottamatta, enkä havainnut niiden toiminnassa ongelmia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 16 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

36 € Sulkeutuu 27 vrk 16 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.