Kuvaus

"Terence Conranin Suuri sisustuskirja on vuosituhannen vaihteen kodinsisustajan ehtymätön ideoiden lähde ja luotettava neuvonantaja käytännön pulmissa. Se on sisustuskirja joka kattaa kaiken alkaen suunnittelusta ja rakennustekniikasta aina viimeistelyn pieniin yksityiskohtiin. Sen takana on Terence Conranin 40 vuoden kokemus sisustussuunnittelun johtavana hahmona maailmassa.

  • Yli 650 värivalokuvaa muodostavat mahtavan visuaalisen ideapankin.
  • Yli 200 piirustusta havainnollistavat miten kotisi toimii. miten jaat tdan järkevimmin. varmistat kodin turvallisuuden, suunnittelet tehokkaat varastotdat.
  • Kirja tarjoaa yksityiskohtaista käytännön tietoa talon tai asunnon kunnostamiseksi ja sisustamiseksi suunnittelusta viimeistelyyn.

Terence Conranin Suuri sisustuskirja jakautuu viiteen jaksoon:

Paikan sielu   Terence Conran pohtii mikä tekee talosta tai asunnosta kodin: johdanto ammentaa inspiraationsa sisustuksen historiasta, kaupunki-ja maalaismaisemasta, suurista suunnitelmista ja jännittävistä yksityiskohdista.

Tilaa muutoksille   Jakso sisältää yksityiskohtaisia, asiantuntevia neuvoja siitä, miten käytössä oleva tila hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla: rakennuksen rakenteiden ymmärtäminen, asioiden tärkeysjärjestys, lämpö, vesi ia sähkö, tilan muuntaminen, työskentely arkkitehtien, -isustajien ja rakentajien kanssa.

Huonetilat   Upeasti kuvitettu sisustusjakso, joka heijastaa ihmisten arkielämää. Meillä ei ole eri toiminnoille eril-li-iä huoneita, vaan usein varsin rajallinen tila on sovitettava hyvin erdaisiin toimintoihin, ruoan laittamiseen ja syömiseen. työhön, lepoon ja leikkiin, peseytymiseen ja nukkumiseen.

Sisustustarvikkeet    Perusteellinen katsaus sisustustarvikevaihtoehtoihin: seinät, lattiat, ikkunat, verhoilu, valaistus.

Kodin ongelmat    Kätevä tarkistuslista kodin huoltotoimia varten. Neuvoja onnettomuuksien varalta.

Terence Conranin Suuri sisustuskirja on ehdoton hakuteos jokaiselle joka on aikeissa uudistaa tai sisustaa talonsa tai asuntonsa. Se on käytännöllinen ja inspiroiva, täynnä kauniita kuvia ja asiallista tietoa. Se saa sinut katsomaan kotiasi uusin silmin ja auttaa sinua toteuttamaan unelmasi."
 

Tammi 2003, 3. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 2 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 52 vrk 2 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.