Kuvaus

Tess Gerritsen : Jääkylmä, kerran luettu kirja

kovakantinen kansipaperein

Kuolinsyyntutkija Maura Islesin pitäisi olla jossakin muualla, monestakin eri syystä. Kuitenkin hän kirjaimellisesti  eksyy tuttavien matkassa outoon syrjäiseen kylään, jonka asukkaat ovat salaperäisesti kadonneet kesken arkiaskareiden. Jäljet ovat outoja tai oikeastaan niitä ei edes tunnu löytyvän. Vain pieniä vihjeitä sekä runsaasti erään saarnaajan kuvia sekä kirja, sama kuva ja sama kirja jokaisessa talossa. Lisäksi paikkaan ei syrjäisillä pitäisi olla asiaa, sen asukkaat ovat eläneet eristäytyneenä lahkona vanhanaikaiseen tapaan…

Myrsky on saartanut joukkion autioon taloon, joten on pakko lähteä etsimään apua. Apu ei ehkä kuitenkaan olekaan niin lähellä eikä helppoa saada kuin voisi olettaa. Lisäksi ainakin Mauralla on outo tunne, että heitä seurataan ja tarkkaillaan.

Samaan aikaan etsivä Jane Rizzioli lähtee etsimään ystäväänsä. Poliisi on löytänyt vaurioituneen auton, jonka sisällä on neljä palanutta ruumista. Viranomaiset uskovat, että Maura oli mukana onnettomuudessa. Jane lähtee kuitenkin matkaan Taivasten valtakunnan kylään, jossa onkin alkanut tapahtua. Salaisuudet odottavat vain paljastamistaan.

Tuttavien määrä alkaa vähetä karmealla tavalla — joukkoa väijyy sarjamurhaaja. Kuka selviää hänen kynsistään? Kuka tämä oikein on? Miksi paikallispoliisi tuntuu toisaalla vähättelevän ystävien tekemää katoamisilmoitusta? Miten jotkut voivat olla niin helposti johdateltavissa? Mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin saat vastauksen vain lukemalla tämän kirjan. Ei juonipaljastuksia siis, paitsi että jännitys kyllä pysyy ja tihenee kiitettävästi.

Tess Gerritsenin jännäri on täynnä kauhua, kirjaimellisesti hyytävän kylmää pelkoa ja karmaisevia tapahtumia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 10 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 100 vrk 10 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.