Kuvaus

Erittäin siistintuplakappale kiertoon.

Ikiaikainen paha vainoaa Bostonin Chinatownia

"Olemme kaksi metsästäjää, jotka kiertävät yhä toisiaan, ja seuraava siirto on hänen. Vasta sitten kun hän astuu valoon, saan vihdoin nähdä hänen kasvonsa."

Hämärältä pikkukujalta Bostonin Chinatownissa löytyy ihmisen irtonainen käsi, sitten viereisen talon katolta naisen runneltu pää. Kun ruumis viimein löydetään lähistöltä, siinä on kiinni kaksi harmaata karvaa - eivätkä ne ole peräisin ihmisestä. 

Nämä ovat etsivä Jane Rizzolin ainoat johtolangat. Niiden avulla hän ja tohtori Maura Isles saavat selville, että naisen väkivaltainen kuolema ei ole sarjassaan ensimmäinen.

Seitsemäntoista vuotta aikaisemmin bostonilaiseen ravintolaan tehtiin yllätyshyökkäys, jossa kuoli viisi ihmistä. Yksi silminnäkijä on vielä elossa: arvoituksellinen nainen, taistelulajien mestari. Hän tietää karmaisevan salaisuuden.

Tess Gerritsen (s. 1953) on jännityskirjailijoiden kansainvälistä huippua: hänen trillereitään julkaistaan yli 30 maassa. Suomessa hän on pysynyt bestseller-listojen kärjessä jo yli 10 vuotta. Gerritsenin Rizzoli & Isles -sarjastaan on tehty myös samanniminen rikosdraamasarja.

Toimitus: Posti ja nouto
Postikulut posti 6,90€, ärräpaketti 6€, nouto keskustasta/Kehäradan varrelta 2,80 (bussilipun takia) tai Myyrmäestä ilmaiseksi
Maksutapa: Tilisiirto ja käteinen
Yhteydenottoa odotan 4pv kohteen sulkeutumisesta. Jos mitään ei kuulu, kauppaan kohteen uudelleen sekä jätän negatiivisen palautteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 17 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 96 vrk 17 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.