Kuvaus

PISTÄ BILEET PYSTYYN: Tuo olohuoneeseesi äärimmäinen bilekokemus 24 listahitillä maailman kuumimmalta yhtyeeltä, The Black Eyed Peasiltä. Mukana ovat kaikki ennätyksiä rikkoneet kappaleet albumeilta The Beginning, The E.N.D., Monkey Business ja Elephunk. Suorita tuttuja tanssiliikkeitä Apl.de.apin, Fergien, Taboon ja will.i.amin kanssa koreografioissa, jotka ammattilaiset ovat suunnitelleet varta vasten yhtyeelle itselleen.

ANSSI TUNTEELLA: Tunne rytmi ja tanssi yli 300 kuumimman tanssiliikkeen arsenaalilla. Pelaajan liiketehostintekniikka parantaa suoritustasi ruudulla ammattilaistasolle.

OPETUSTA VAIHE VAIHEELTA TAI SAUMATONTA OPASTUSTA: Liikkeiden oppiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tutustu jokaiseen liikkeeseen yksi kerrallaan ennen täyden koreografian esittämistä, tai hyppää heti biletilaan ja opi vauhdissa. Jos haluat käynnistää puolinopeuksisen opastuksen, heilauta vain kättäsi milloin tahansa.

SUUNNITTELE OMA KOREOGRAFIASI: Luo oma persoonallinen koreografiasi suosikkilauluihisi Choreo-Maker -tilassa. Jos haluat haastaa ystäväsi, jaa tanssisarjasi Xbox LIVEssa.

VÄLITÖN MONINPELI: Ystävät voivat helposti hypätä mukaan milloin tahansa välittömässä moninpelissä.


Nintendo Wii
Pelaajien lukumäärä: 1-4
Ikäraja: 12+


Tuote on uusi, muoveissa.
Postikultut 2,20 € (lähetys helposti-kuoressa) tai 3,80 € (lähetys kuplamuovikuoressa).
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,30 €
Sulkeutuu 91 vrk 19 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,30 € Sulkeutuu 91 vrk 19 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.