Kuvaus

Levyillä runsaasti kevyttä naarmua, mutta toimivat testatusti normaalisti.

Ääni: venäjä

Tekstitys: englanti

toimii suomisoittimissa

Samoilla (4,60€) lähetyskuluilla max. 4 kpl Blu-ray / DVD ja rajaton määrä leffoja 6,90 euron toimituksella.


Komissaari on Aleksandr Askoldovin vuonna 1967 ohjaama Neuvostoliittolainen elokuva, joka perustuu yhteen Vasily Grossmanin ensimmäisistä novelleista "Berdychevin kaupungissa". Berdychev sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois-Ukrainassa.

Poliittinen ja uskonnollinen draama entisestä sosialistisesta neuvostotasavallasta oli tuomittu hyllylle 21 vuoden esityskieltoon sen rehellisen ja siten kumouksellisen luonteensa vuoksi.

Venäjän sisällissodan aikana puna-armeijan luja, omistautunut naispuolinen ratsuväenkomissaari tulee raskaaksi vastoin tahtoaan. Hän on pakotettu lepäämään vauvan syntymän aikana, ja hänestä huolehtii rahaton juutalainen perhe. Perheen avarasydäminen ystävällisyys on vastoin kaikkea sitä, mitä hän on aiemmin uskonut juutalaisuskoisista ihmisistä ja yhdistettynä odottamattomiin arkuuden tunteisiin äitiyden kautta, ravistelee kaikki tämä hänen uskomusjärjestelmänsä ydintä.

Ohjaaja Askoldov erotettiin, hiljennettiin ja näennäisesti kastroitiin tällaisten puolueen vastaisten näkökulmien esittämisen vuoksi. Hänet erotettiin puolueesta ja asetettiin elinikäinen kielto elokuvien tekemiselle.

Ohjaaja: Aleksandr Askoldov

Pääosassa: Nonna Mordyukova

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 19 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 13 vrk 19 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.