Kuvaus

Kuvien elokuva. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Tätä elokuvaa ei ole edes julkaistu Blu-ray:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa Blu-ray soittimissa. 

Les démoniaques / The Demoniacs   (Blu-ray)   uusi ja muoveissa.

Black House

Kauhu vuodelta 1973 ohjaus Jean Rollin pääosissa Lieva Lone ja Patricia Hermenier.

Turmeltuneet merirosvot joutuvat kostonhimoisten naispaholaisten vainoamiksi Jean Rollinin ekspressionalistisessa mestariteoksessa!

Kaksi haaksirikkoon joutunutta nuorta naista (Lieva Lone and Patricia Hermenier) kidnapataan, raiskataan ja murhataan raakalaismaisten merirosvojen toimesta. Kaunis, mutta pahaenteinen Tina (Joëlle Coeur)
on yksi näistä raakalaisista, jotka eivät tunne minkäänlaista armoa teoissaan. Pian kuitenkin hän, kuten muutkin saavat kokea murhattujen naisten vihan, sillä heitä kaikkia odottaa kosto haudan takaa.

JEAN ROLLINia pidetään yhtenä parhaista vampyyrigenren ohjaajista, mutta hän on ohjannut myös monia erityyppisiä elokuvia, joista hyvänä esimerkkinä toimii Demonics. Tyypillistä Rollinille, keskeiset naisnäyttelijät eivät ole kuolleita eivätkä eläviä, vaan jossain näiden maailmojen välissä, silti äärimmäisen seksikkäitä ja vaarallisia...

Valmistusvuosi: 1974

Kesto: 1 h 40 min  

Kuva: Widescreen 1.78:1 HD 1080p

Ääni: Ranska - LPCM 2.0 Mono

Tekstitys: Englanti 

Kotelon kansien kieli: Englanti

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Sulkeutuu 46 vrk 6 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 46 vrk 6 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.