Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Gothic rock, doom metal tms... Tsekkaa myös muut Gatheringin älppärit.

Satsi LP-levyjä myyntiin. Koska myyn omaa kokoelmaani ja teen tätä vapaa-ajan harrastuksena, on syytä huomioida seuraavaa:

Jos kohteessa on osta heti tai ehdota hintaa, jälkimmäinen on sitä varten jos haluat tarjota useammasta levystä könttää tai jos olet huutanut jotain muuta ja olet valmis lisäämään näitä osta heti kohteita samaan. Tällöin tinkaaminenkin saattaa olla mahdollista. Muussa tapauksessa osta heti-hinta on yhden yksittäiskaupan myyntihinta ja siten suosittelen käytettäväksi sitä.

Kysyä saa, mutta vastausaika ei ole sinun kiirestäsi riippuvainen, vaan vastaan kun muilta aktiviteeteiltani joudan. Sama pätee kaupankäyntiin yleensä esim. sitten kun kohde sulkeutuu, vaikka olisit valmis maksamaan tuotteen heti, en itse pidä asiaa kiireellisenä, joten hätäisimmät älkää huutako!

Koska kohteita on jonkin verran ja jos tulee paljon yksittäisiä kauppoja, niin pidätän itselläni oikeuden varata aikaa paketoinnille, paketointimateriaalin hankkimiselle sekä postikäynnit suoritan könttinä eli jos maksusi ei ehdi seuraavaan postituspäivään, siirtyy lähettäminen parilla päivällä.

Ilmoitathan jos huudat muitakin kohteitani, näitä on tulossa jonkin verran riippuen paljonko jaksan listata tänne, joten seuraathan kohteitani jos haluat samaan pakettiin jotain muuta.

Huom! En ole aktiivinen netissäroikkuja, joten vastaaminen yhteydenottoihin voi viedä helposti muutaman päivän ja lisäksi (tämä on tärkeä!) en ole kovin ripeä toimittajakaan, joten ÄLÄ missään nimessä huuda, jos tuotteet on saatava heti maksusta seuraavana päivänä. Postituspäivä VOI olla useita päiviä maksun saapumisesta!

Tämän levyn kuntoluokitus:

Kansi: EX

Levy: EX

Painos tämä: 

https://www.discogs.com/release/2412304-The-Gathering-Nighttime-Birds

Toimitus Postin huutopaketti 7,85 €. Pakettiin mahtuu useita LP-levyjä. Jos kohteita on 3 tai enemmän ja tuotteiden hinta yhteensä yli 100 euroa, tällöin postit sisältyvät hintaan! HUOM! Huomasinkin vasta äsken lähettäessäni ekoja paketteja tästä erästä, että posti onkin nostanut huuto-paketin hintaa. JOTEN, jos huudoissasi on noita aiempia kohteita joissa alempi postikulu, niin lähetän paketit silä hinnalla. Jos huudossa on näitä Rob Zombien levyjä tai muita 14.1. jälkeen listaamiani kohteita, niin silloin mennään tällä korkeammalla.

Kuntoluokitus perustuu visuaaliseen tarkasteluun tai luokitukseen, jolla itse levyn olen ostanut. En ehdi kuuntelemaan/käymään levyjä kovin yksityiskohtaisesti läpi, mutta uskoisin että luokitus on riittävän suuntaa-antava. En peilaa levyjä erilaisissa valo-olosuhteissa, vaan arvio perustuu vilkaisuun tässä listauksen yhteydessä. Arvio on suuntaa-antava, enkä ota vastuuta siitä jos tulkitsemme levyssä ilmenevien kuluma/naarmu/pintahiouma/muu vika/tms. vaikutusta ilmoituksessa esitettyyn subjektiiviseen arvioon eri tavalla. Levyllä saattaa luokituksesta huolimatta olla irtainta pölyä, irtokarvoja tms. tauhkaa, joka lähtee harjalla pyyhkäistäessä ennen kuuntelua.

Ohessa käyttämäni suurinpiirteinen luokitus, koska luokitus on aina luokittelijan näkemys, niin pidän esitettyjä arviointeja ohjeellisina. Käyttämäni luokitus on seuraava:

M = mint, uusi, kuuntelematon levy (luokituksesta huolimatta levyssä saattaa olla jo uudesta asti esiintyviä pintahioumia tms. jälkiä jotka ovat saattaneet syntyä jo levyn pakkausvaiheessa), useimmiten muovit päällä. Levyt jotka on uusia ja joissa ei ole muovia, luokittelen kansien osalta EX tai EX+

 

EX = levyt, jotka olen ostanut uutena ja jotka olen kuunnellut vähintään kerran läpi, ja jotka ovat päälle päin lähes uuteen verrattavissa. Riippuen miltä levy/kansi näyttää päälle päin, voin tarkentamavan merkintänä käyttää + tai – merkkiä, jossa viimeksimainittu ilmentää jonkinlaista päällepäin ilmenevää merkkiä siitä että kyseessä on käytetty tuote.

 

VG = useimmat käytettyinä ostamani levyt luokittelen tällä, näissä on jo selkeästi päälle päin näkyviä kulumajälkiä sekä pintajälkiä tms. visuaalista seikkaa. Myös taustarahinaa saattaa esiintyä, ehkä satunnaisesti napsahtaakin. Peruskuntoinen divarilevy, jota itse kotiin kannan on päällepäin katsottuna VG+.

 

G = näitä ei pitäisi juurikaan olla, mutta nämä ovat kuuntelukelpoisia, mutta napsuvat tai rahisevat selkeästi, selkeitä naarmuja näkyy levyn pinnassa, kannet ovat teipattuja, repeämiä, sutattuja tai kostuneita, joka tapauksessa elämää nähneitä.

 

Luokitukset ovat aina suuntaa-antavia, en peilaile levyjä erilaisissa valo-olosuhteissa nähdäkseni kaikki pinta-jäljet, joten joku haamunaarmu saataa jäädä huomioimatta ja vaikuttaa itse kunkin arvioon levyn kunnosta. Tämä(kään) ei ole eksaktia tiedettä, joten jos epäröit: älä huuda!

 

Huutaessasi kohteitani hyväksyt em. pelisäännöt!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 9:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.