Kuvaus

Kuvien elokuva. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Tätä elokuvaa ei ole edes julkaistu 4K:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa 4K soittimissa. Tästä elokuvasta ainoa 4K painos koko maailmassa.

The Ice Road - 2-Disc Limited Steelbook   (4K UHD + Blu-ray)   uusi ja muoveissa. Vaikka muoveissa, niin kotelon sivussa pieni jälki / kohoama (kuva 3). Huomioitu hinnassa. Kuva 4 - kotelon takaosa - paperiläpyskän alla oleva kuva.

Timanttikaivos Pohjois-Kanadassa on romahtanut, jättäen työntekijöitä maan alle loukkuun. Jim Goldenrodin (Laurence Fishburne) on äkkiä löydettävä päteviä rekkakuskeja ajamaan pelastusvarusteita vaarallisia jääteitä pitkin onnettomuuspaikalle. Kyseessä on itsemurhate - htävä kokeneimmillekin kuskeille, mutta Mike (Liam Neeson) ja Tantoo (Amber Midthunder) ottavat haasteen vastaan. Jää osoittautuu kuitenkin arvioituakin heikommaksi, ja tehtävä muuttuu lähes mahdottomaksi viimeistään, kun rekkakuskit joutuvat määrätietoisen sabotoinnin kohteeksi. Joku haluaa estää pelastustehtävän.

Valmistusvuosi: 2021

Kesto: 1 h 49 min

Kuva: Widescreen 2.39:1 UHD 2160p, HDR

Ääni: Englanti - DTS HD MA 5.1

Tekstitys: Englanti 

Kotelon kansien kieli: Saksa

Alue: 4K Ultra HD Aluekoodivapaa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


39,90 €
Sulkeutuu 22 vrk 5 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

39,90 € Sulkeutuu 22 vrk 5 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.