Kuvaus

Kuvien ajat sitten loppuunmyyty TODELLA HARVINAINEN leikkaamaton SUOMIJULKAISU AWE:lta (Another World Entertainment), jonka painosmäärät tunnetusti ei päätä huimanneet. Kotimaan jakelusta vastaa Atlantic Film Oy. Genreherkkua, jollaisista nähdään enää vain märkiä unia!!

AINOA painos, joka tästä kulttiklassikosta on optisena mediana Suomessa julkaistu!!

TÄYSIN SUOMENKIELISET KANNET JA SUOMENKIELINEN TEKSTITYS!

Alkuperäinen ANAMORFINEN kuvasuhde!

Kuvaus:

"Tuotettuaan 18 miljoona dollaria ensimmäisen kuukauden aikana Yhdysvalloissa vaikutti siltä, että ?The Last Jaws? -elokuvasta (?L?Ultimo Squalo?) olisi ollut muodostumassa yksi 1980-luvun kassamagneeteista.
Steven Spielberg ja Universal nostivat kuitenkin oikeuskanteen elokuvantekijöitä vastaan, koska se muistutti heistä liikaa Tappajahai (Jaws, 1975) -elokuvaa ja näin ollen ?The Last Jaws? -elokuvan esittäminen Yhdysvaltojen elokuvateattereissa kiellettiin."

"Tässä Enzo G. Castellarin vuonna 1981 ohjaamassa kulttielokuvassa jättiläishai hyökkää lainelautailukisan aikaan pienen Port Harbourin kylän rannalla ja saa ihmiset kauhun valtaan. ?The Last Jaws? on kauttaaltaan verisempi ja raaempi kuin kaikki Tappajahai -elokuvat yhteensä!"

Naarmutin levy

Hakusanat:
Tappajahai, Jaws, Hai-elokuvat, k18, kauhu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 15 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 91 vrk 15 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.