Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien elokuva suomitekstein.

Megalodon - The Meg (4K Ultra HD + Blu-ray) uusi ja muoveissa.

Kauhu vuodelta 2018 ohjaus Jon Turteltaub pääosissa Jason Statham ja Robert Taylor.

Jason Statham (Spy - vakoojan asussa, Fast & Furious 7, Expendables -elokuvat) ja palkittu kiinalainen näyttelijätär Li Bingbing (Transformers: Tuhon aikakausi, Forbidden Kingdom, The Message) tähdittävät scifi-toimintaelokuvaa MEGALODON. Elokuvan on ohjannut Jon Turteltaub (National Treasure -elokuvat).

Kansainvälisen merenalaisen tarkkailuohjelman sukellusvene on joutunut valtavan olennon hyökkäyksen kohteeksi, ja nyt sukellusvene miehistöineen on uponneena Tyynenmeren syvimmässä haudassa. Ajan käydessä vähiin kiinalainen valtamerentutkija, tohtori Zhang (Winston Chao), palkkaa vastoin tyttärensä Suyinin (Li Bingbing) tahtoa entisen syvänmeren pelastussukeltajan Jonas Taylorin (Jason Statham). Suyinin ja Taylorin on yhdistettävä voimansa pelastaakseen miehistön sekä koko valtameren pysäyttämättömältä uhalta: yli 20-metriseltä hailta, joka tunnetaan nimellä megalodon. Sen luultiin kuolleen sukupuuttoon mutta se on hyvinkin elossa... ja nälkäinen.

Jonas kohtasi saman hirvittävän olennon jo viisi vuotta sitten mutta kukaan ei uskonut häntä. Nyt, yhdessä Suyinin kanssa, Taylorin on voitettava pelkonsa ja henkensä uhalla palattava meren syvyyksiin... ja kohdattava jälleen kaikkien aikojen mahtavin ja suurin saalistaja.

Valmistusvuosi: 2018

Kesto: 1 h 54 min

Kuva: Widescreen 2.40:1 UHD 2160p, HDR

Ääni: Englanti - Dolby Atmos

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi /nordic

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 17:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.