Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Blu-ray. Kesto: 1 h 56 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi, ruotsi

Eric Lomax (Colin Firth) on intohimoinen junaharrastaja, joka tuntee rautatiet, junat ja juna-aikataulut kuin omat taskunsa. Elämänsä rakkauden, Patrician (Nicole Kidman), Lomax kohtaa vasta viisikymppisenä -tietysti junassa.

Rakastuminen nostaa pintaan syvälle padottuja tunteita. Lomax on nimittäin toisen maailmansodan veteraani. Sotavankeudessa, ´Kuoleman rautatien´ rakennustyömaalla Thaimaassa koetut kauheudet alkavat nousta pintaan painajaisina ja hillittöminä väkivallan purkauksina.

Lopulta Lomax myöntää, että hänen on kohdattava menneisyytensä ja kiduttajansa silmästä silmään voidakseen päästä eteenpäin elämässään. Mutta pystyykö hän unohtamaan - saati antamaan anteeksi?

Japanilaiset rakensivat ´Kuoleman rautatieksi´ kutsutun radan toisen maailmansodan aikana käyttäen rakennustöissä sotavankeja ja pakkotyöläisiä. Tuhannet vangitut liittoutuneiden sotilaat joutuivat pakkotyöhön rautatielle. Parikymppinen Eric Lomax oli yksi heistä.

Eric Lomaxin omaelämäkerralliseen kirjaan, The Railway Man, perustuvan romanttisen draaman on ohjannut Jonathan Teplitzky ja sen päärooleissa nähdään Oscar-voittajat Colin Firth ja Nicole Kidman.Ohjaaja: Jonathan Teplitzky

Näyttelijät: Nicole Kidman, Stellan Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Colin Firth, Masa Yamaguchi, Ewen Leslie, Marta Dusseldorp, Jeremy Irvine, Charlie Ruedpokanon, Sam Reid, Tom Hobbs, Byron J Brochmann, Shinji Ikefuji, Yutaka Izumihara, Akos Armont

Lisää tuotteita verkkokaupassamme www.videodivari.fi

Kahden toimituskulultaan 2.50 euroa olevan tuotteen toimituskulut ovat yhteensä 3.00 euroa. Huuto.net lähettää maksutiedot antamaanne sähköpostiosoitteeseen (muistakaa lisätä postituskulut).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2018 13:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.