Kuvaus

Sinä luot. Sinä hallitset. Sinä määräät.

Voit luoda juuri sellaisia simejä kuin päähäsi pälkähtää. Suunnittele heidän elämänsä, valitse heidän ystävänsä, hanki heille vihollisia ja katso, millaisia riemastuttavia tarinoita pelissä kehkeytyy. Voit vaikkapa tehdä simin, jonka suurin haave on saada huippuluokan puutarhanhoitotaidot. Ahkeralla työllä hän saattaa saada vapaan kasvitieteilijän arvonimen. Tai ehkäpä luot mieluummin railakkaan pilantekijän, joka haluaa olla oikea bilehirmu. Jospa hänestä tuleekin rikollisnero? Sinä päätät. Huippupersoonallisten simien luonteet kalahtavat yhteen yllättävillä tavoilla The Sims 4 -pelissä. Voit auttaa simejäsi etenemään urallaan, oppimaan uusia taitoja, hankkimaan ystäviä ja löytämään parisuhteen. Miten sinä määräät?

Luo aidosti persoonallisia simejä. Luo ja ota hallintaasi huippupersoonallisten simien uusi sukupolvi. Entistäkin älykkäämmillä ja persoonallisemmilla simeillä on suuret tunteet ja vieläkin suuremmat suunnitelmat. Heihin on helpompi samaistua, he osaavat tehdä montaa asiaa yhtä aikaa, ja he heräävät henkiin ennennäkemättömällä tavalla uusien tunteiden ja animaatioiden myötä. Simisi tuovat sinulle rajattomat mahdollisuudet kertoa monimutkaisia, viihdyttäviä ja suorastaan ratkiriemukkaita tarinoita.

Tehokkaat luontityökalut mielikuvituksen siivittäjinä. Siminluonti ja rakennustila ovat entistäkin tehokkaampia, hauskempia ja helppokäyttöisempiä. Voit muovata simejäsi tarkasti näppituntumalla. Voit rakentaa unelmiesi talon helposti huonepohjaisen rakennustilan avulla. The Sims 4 -pelin tyylit ja huonetyylit tarjoavat valmiita ehdotuksia simiesi pukeutumiseen ja koteihin.

Jaa luomuksiasi. Uudessa Galleriassa voit selata, jakaa ja ladata uutta sisältöä kätevästi pelistä poistumatta. The Sims 4 -yhteisön upeat luomukset tuovat pelaamiseen inspiraatiota ja uutta lisämakua. Hupi ei koskaan lopu kesken!

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 15 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,95 € Sulkeutuu 5 vrk 15 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.