Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvassa näkyvä leffa, pikukoppainen myyntikasetti.

Kuvat on myytävästä kohteesta.

Erä VHS-nauhoja myyntiin. Kaikki nyt myynnissä olevat VHS-nauhat ovat alan harrastajan kokoelmasta ja pitäisi siten olla käyvässä (keräily)kunnossa. Nauhavikaisia ei siten pitäisi olla joukossa, mutta en pysty tarkistamaan asiaa, eikä näitä ole katsottu useaan vuoteen, joten muistikuviakaan ei ole. Kansien ja nauhan ulkoisesta kunnosta saanee parhaan kuvan valokuvista, nauhan laatuun en pysty ottamaan kantaa. Laitan kaikille nauhoille kuntoluokituksen tyydyttävä, joka pitää sisällään esim. vuokranauhoissa useasti esiintyvän hyppivän/rakeisen alkuosan nauhasta tai jonkin muun satunnaisen räpsahdyksen. 

Toimitus Postin huutopaketti 7,85 €. Pakettiin mahtuu useita VHS-nauhoja.

Koska teen tätä vapaa-ajan harrastuksena, on syytä huomioida seuraavaa: Kysyä saa, mutta vastausaika ei ole sinun kiirestäsi riippuvainen, vaan vastaan kun muilta aktiviteeteiltani joudan. Sama pätee kaupankäyntiin yleensä esim. sitten kun kohde sulkeutuu, vaikka olisit valmis maksamaan tuotteen heti, en itse pidä asiaa kiireellisenä, joten hätäisimmät älkää huutako!

Koska kohteita on jonkin verran ja jos tulee paljon yksittäisiä kauppoja, niin pidätän itselläni oikeuden varata aikaa paketoinnille, paketointimateriaalin hankkimiselle sekä postikäynnit suoritan könttinä eli jos maksusi ei ehdi seuraavaan postituspäivään, siirtyy lähettäminen parilla päivällä.

Ilmoitathan jos huudat muitakin kohteitani, näitä on tulossa jonkin verran riippuen paljonko jaksan listata tänne, joten seuraathan kohteitani jos haluat samaan pakettiin jotain muuta.

Huom! En ole aktiivinen netissäroikkuja, joten vastaaminen yhteydenottoihin voi viedä helposti muutaman päivän ja lisäksi (tämä on tärkeä!) en ole kovin ripeä toimittajakaan, joten ÄLÄ missään nimessä huuda, jos tuotteet on saatava heti maksusta seuraavana päivänä. Postituspäivä VOI olla useita päiviä maksun saapumisesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 15:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.