Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

The Twilight Saga - The Complete Collection (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Kokoelma sisältää kaikki viisi Twilight-elokuvaa:

Houkutus (Twilight): 17-vuotias Bella Swan on varma kolmesta asiasta. Edward Cullen on vampyyri. Osa Edwardista himoaa hänen vertaan. Ja hän on korviaan myöten rakastunut Edwardiin.

Uusikuu (New Moon): Bella Swan on kuolettavan rakastunut Edward Culleniin. Hän murtuu täysin, kun Edward katoaa väittäen, ettei enää rakasta Bellaa. Bellan ja Jacob Blackin ystävyys syvenee ja Bella joutuu ihmissusien maailmaan. Ihmissudet ovat vampyyrien vihollisia ja Bellan uskollisuus Edwardia kohtaan punnitaan.

Epäilys (Eclipse): Seattlea ravistelee sarja raakoja murhia, eräs vampyyri janoaa edelleenkin kostoa ja Bella Swanin pitää valita, haluaako hän säilyttää Edward Cullenin rakkauden vai Jacob Blackin ystävyyden. Bella tietää, että hänen valintansa voi katkaista vampyyrien ja ihmissusien hauraan aselevon. Bellan pitää myös valita, jatkaako hän elämäänsä vai elääkö hän ikuisesti.

Aamunkoi (Breaking Dawn) osa 1: Bella ja Edward ovat valmiita ottamaan viimeisenkin askelen rakkaustarinassaan. Kohta Bella ei enää ole naimaton. Eikä lapseton. Eikä myöskään ihminen! Mutta Bellan ja Edwardin romanttisen kuherruskuukauden aikana käynnistyy tapahtumaketju, jonka seurauksia kukaan ei pysty ennustamaan. Ei varsinkaan Jacob Black.

Aamunkoi (Breaking Dawn) osa 2: Tyttärensä Renesmeen syntymän jälkeen Bella nauttii elämästään ja uusista vampyyrivoimistaan, mutta perheonni järkkyy pian uudestaan. Cullenit kasaavat yhteen vampyyriklaaneja suojellakseen perhettään vääriltä syytöksiltä, jotka asettavat heidät vastakkain Volturien kanssa.

____________________________

Ohjaus: Catherine Hardwicke, Chris Weitz, David Slade, Bill Condon

Käsikirjoitus: Melissa Rosenberg

Perustuu: Stephenie Meyerin kirjasarjaan 

Pääosissa: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Ashley Greene, Anna Kendrick, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Billy Burke

Valmistusvuosi: 2008 - 2012

Kesto: noin 10 h (+ bonukset 3 h 20 min)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 18 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 7 vrk 18 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.