Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

3riple - 3 elokuvan boksi 3xDVD. Uloimassa pahvikuoressa pientä säilytyskulumaa, levyt ovat uudenveroisessa kunnossa.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi-nordic

The Third Miracle - Verikyyneleet [1999]
Chicagossa nousee suuri kohu kun nunnaluostarin patsaasta alkaa tihkua verikyyneleitä. Tapahtuman uskotaan liittyvän jollain tavalla naiseen nimeltä Helen O´Regan, joka luopui kaikesta maallisesta mammonastaan mennessään luostariin ja asui siellä lähes koko ikänsä, mutta miten...?
Julkisuus vaatii selitystä, niinpä järkyttynyt katolilainen kirkko kutsuu Franck Mooren (Ed Harris), toiselta nimeltään "Ihmeen tappaja" paikalla tutkimaan patsaan mysteeriota. Tutkiessaan Helenin elämää ja etsiessään sieltä yhteyttä verisiin kyyneliin Franck ihastuu naisen tyttäreen nimeltä Roxanne (Anna Heche). Mutta sehän on täysin sopimatonta katolilaiselle papille! Kuinka Franck selvittää kuohuavat tunteensa ka horjuvan uskonsa? Ja löytääkö hän tälläkin kertaa luonnollisen selityksen patsaan kyynelille, vai onko pyhä ihme vihdoinkin tapahtunut...?

St. John's Wort [2004]
Nami suunnittelee uutta videopeliä, jonka kuvamateriaali perustuu hänen omiin uniinsa. Näyt voimistuvat, kun pelin tuottajan avulla löytyy niiden maailmaa vastaava hylätty talo, mutta miksi siellä on valokuva kahdesta tytöstä - Namista ja Nomista?

Dark Water - Tumma Vesi [2002]
Dark Water, pääosassa Jennifer Connelly, on painajaismainen trilleri, jonka käsikirjoittaja on tehnyt myös elokuvan The Ring käsikirjoituksen. Dahlia Williams (Connelly) ja hänen 5-vuotias tyttärensä ovat muuttaneet rähjäiseen vuokrataloon. Kaikkien muiden hankaluuksien lisäksi asunnon vesijohdot näyttävät vuotavan. Onko yläkerran asunnossa tapahtunut jotain outoa vai onko kaikki vain Dahlian mielikuvitusta? DarkWater perustuu samannimiseen japanilaiseen klassikkoon. Tarina kertoo siitä, mihin saakka äiti on valmis menemään suojellakseen lastaan.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 19:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.