Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1) Stories for Boys Who Dare to Be Different: True Tales of Amazing Boys Who Changed the World Without Killing Dragons.
"100 inspiroivaa tarinaa enemmän tai vähemmän maineikkaista miehistä, joiden myötätuntoisuus, jalomielisyys ja usko itseensä ovat tehneet maailmasta paremman paikan elää."

2) Harry Potter and the Cursed Child - Parts One and Two.
"Perustuu alkuperäiseen uuteen tarinaan, jonka on kirjoittanut J.K. Rowling, John Tiffany ja Jack Thorne, Jack Thornen uusi näytelmä, Harry Potter ja kirottu lapsi on Harry Potter -sarjan kahdeksas tarina ja ensimmäinen virallinen Harry Potter -tarina, joka esitetään lavalla. Näytelmä sai maailmanensi-iltansa Lontoon West Endissä 30. heinäkuuta 2016. Oli aina vaikeaa olla Harry Potter, eikä se ole paljon helpompaa nyt, kun hän on ylityöllistetty Taikaministeriön työntekijä, aviomies ja kolmen lapsen isä. kouluikäiset lapset. Kun Harry kamppailee menneisyyden kanssa, joka kieltäytyy jäämästä sinne, missä se kuuluukin, hänen nuorimman poikansa Albuksen on kamppaileva perheen perinnön painon kanssa, jota hän ei koskaan halunnut. Kun menneisyys ja nykyisyys sulautuvat pahaenteisesti, sekä isä että poika oppivat epämiellyttävän totuuden: joskus pimeys tulee odottamattomista paikoista."

3) Tyler Oakley: Binge.
Mathew Tyler Oakley[1] (s. 22. maaliskuuta 1989) on yhdysvaltalainen videobloggaaja, kirjailija ja internetpersoona. Oakley on työskennellyt HLBT-nuorien ja HLBT-oikeuksien puolesta.
"Pop culture phenomenon, social rights advocate, and the most prominent LGBTQ+ voice on YouTube, Tyler Oakley brings you Binge, his first collection of witty, personal, and hilarious essays written in the voice that’s earned him more than twenty-four million followers across social media."

Kaikki kolme kirjaa kovakantisia ja hyvinkin siistissä kunnossa.

Nouto 3 km Kurikan keskustasta tai postitus 7.90 euroa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 19:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.