Kuvaus

Heidi Andersen & Anna-Maria Stawreberg

"Tietoisen läsnäolon opas vanhemmille opettaa näkemään arki-hetkien valoisat puolet. Lapsiperheen jokapäiväisessä arjessa tulee hetkiä, jolloin vanhempi tuntee itsensä riittämättömäksi, voimattomaksi tai rättiväsyneeksi. Vanhemmat saattavat usein myös tuijottaa liikaa tulevaisuuteen ja unohtaa keskittyä hetkeen, joka on juuri nyt: pieni käsi kädessä matkalla kouluun tai kolmivuotiaan ylpeä hymy, kun hän on vihdoin onnistunut pukeutumaan itse. Tämä kirja antaa välineitä, joiden avulla vanhempi oppii olemaan tietoisesti läsnä tässä hetkessä ilman, että on ajatuksissaan jo toisaalla. Viime kädessä kyse on taidosta luopua liiallisesta kontrollintarpeesta ja kyvystä hyväksyä elämä sellaisena kuin se on.

HEIDI ANDERSEN on terapeutti, joka on opiskellut tietoisen läsnäolon menetelmää Jon Kabat-Zinnin johdolla Massachusettsin yliopistossa sekä kognitiivista terapiaa Bangorin yliopistossa.
ANNA-MARIA STAWREBERG on toimittaja ja tietokirjailija, joka on työskennellyt vuosia Vi föräldrar -perhe-lehdessä ja kirjoittanut useita kirjoja lapsista ja vanhemmuudesta." [takakansi]

 

Basam Books 2010, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hieman kulumaa; takakannen alkulmassa taite.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 46 vrk 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.