Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tuleeko sinusta seuraava golflegenda? Lahde jannittavalle PGA -mestaruusmatkalle Tiger Woodsin kanssa. Enemman PGA TOUR -pelaajia: Tiger Woodsin lisaksi 10 muuta huippupelaajaa, m.m. Ian Poulter, Vijay Singh, John Daly ja Luke Donald.
Täysin uusittu PGA TOUR -tila. 12 oikeaa mestaruus - ja mielikuvituskenttaa. Paaset pelaamaan maineikkaan Pebble Beach -kentan lisaksi uusilla PGA-lisenssikentilla; Bethpage Black, Pinehurst No. 2, Cog Hill, Pasatiempo ja Fancourt Links.
Innovatiivinen hahmojen luontiohjelma on luotu uudestaan ja sisaltaa enemman erikoisesineita ja varusteita. Uusittu ESPN -urheiluradio: viimeisimmat urheilutulokset ja uutiset suoraan urheilun huipulta. Lajin parhaimmat selostajat, David Feherty ja Gary McCord, tarjoavat nakemyksiaan jokaisella kierroksella.
Uusi lisays lyontitekniikkan: Swing Path Meter nayttaa lyontityypin ja -tarkkuuden. Uusi Power Boosts tarjoaa enemman vaihtoehtoja putatessa pitkilta etaisyyksilta. Kokeile lyontitaitojasi uusitussa Shooting Gallery -tilassa. Uusi valikkojarjestelma ja visuaaliset parannukset, esim. pelaaja- ja kenttavalaistus, uudet kameraliikkeet. Edistyneemman valaistustekniikan ansiosta pelaajat saavat tarkemman kasityksen maaston kaarroista, ja he voivat realistisesti aavistaa lahestymislyontien tai puttauksien tulokset. Harjoittelet ja pelaat haastekisoissa seka kohtaat parhaimmat PGA TOUR -ammattilaispelaajat esim. The FedEx Cupissa.
Vain PSP:lla uudet minipelit Shooting Gallery ja Putting Frenzy. Haasta kaverisi kaksinpeliin tai moninpeliin.

 

Playstation Portable
Pelaajien lukumaara: 1
Wireless Compatible 2
Pelin kieli: Englanti
Ikaraja: 3+


Tuote on uusi, viela muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.3.2024 13:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.