Tuote on myyty käyttäjälle Antero977 hintaan 5,80 €

Kuvaus

Tiina Ekman: Huijarisyndrooma
Alaotsikko: Miksi en usko itseeni (vaikak olen oikeasti hyvä)
ISBN: 9789523126220
Kustantaja: Minerva
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2018
Sivumäärä: 218
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Erinomainen

"Ekmanin teos on perusteellinen ja havainnollinen tietokirja huijarisyndroomasta. Se kertoo, mistä tässä yleisessä ahdistusoireilun muodossa on kysymys, ja tarjoaa keinoja saada se hallintaan.

Mistä kumpuaa vahva mielikuva, ettei oikeasti osaa sitä, mitä on tekemässä? Että ennen pitkää jää kiinni ja paljastuu huijariksi?

Huijarisyndrooma on samankaltainen ilmiö kuin perfektionismi. Pelko osaamattomaksi ja epäpäteväksi paljastumisesta piiskaa tekemään yhä enemmän, yhä paremmin. Paraskaan suoritus ei riitä vakuuttamaan itseä, että on riittävän hyvä.

Tutkimuksissa on arvioitu, että 70 % ihmisistä kokee ainakin yhden tällaisen episodin elämässään. Joillakin tämä tapa ajatella ja tuntea suhteessa omaan itseen muuttuu kliiniseksi ilmiöksi, huijarisyndroo-maksi. Seurauksena on vakavaa ahdistusta ja uupumusta.

Ekman esittelee kirjassaan ansiokkaasti huijarisyndrooman syitä ja mekanismeja sekä tapoja löytää terve itseluottamus."

Asiasanat: huijarisyndrooma, itsetunto, itsearvostus, epävarmuus, saavutukset, itseluottamus, vertailu, perfektionismi, itsekritiikki, menestys, omaksuttu identiteetti, itsensä sabotointi, omien saavutusten vähättely, tunnustuksen tarve, henkilökohtainen kasvu, itsetutkiskelu, pelko, haavoittuvuus, sosiaalinen vertailu, ylisuorittaminen, itsensä hyväksyminen, psykologia, tunne-elämä, henkinen hyvinvointi, sosiaalinen paine, kognitiiviset vinoumat, omien tavoitteiden asettaminen, muiden odotukset, sisäinen kriitikko, ulkoiset mittarit, ammatillinen kehitys, henkilökohtaiset haasteet, itsemyötätunto, omien rajojen tunnistaminen, sisäinen ääni, itsensä huijaamisen pelko, vertaispaine, menestymisen pelko, itsehäpäisy, vastuunotto, voimaantuminen, tunnustuksen saaminen, palautekulttuuri, sisäinen motivaatio, itsearvioinnin haasteet, realistinen itsekuva, omien vahvuuksien tunnistaminen, henkilökohtainen arvomaailma, identiteetin rakentuminen, omien saavutusten tunnustaminen, ulkopuolisuuden tunne, muiden mielipiteiden vaikutus, itseymmärrys, omien tunteiden tunnistaminen, itsearvioinnin harjoittaminen, Persoonallisuuden psykologia, Elämänfilosofia. Elämäntaito, itsetunto, alemmuudentunne, itseluottamus, minäkuva, osaaminen, vähättely, ammattitaito, ahdistus, pelot

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.2.2024 10:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.