Kuvaus

[W0617]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos Elämänkertakirjojen ystäville.  

Tämä kirja kertoo "Takinkääntäjä puolueen" pitkäaikaisimmasta puheenjohtajasta ja myös ehkä koko suomen poliittisen historian suurimmasta rotasta.

Timo Soini: MAISTERISJÄTKÄ 

Maisterisjätkä-kirjassa Timo Soini kertoo poliittisen henkilöhistoriansa lukiolaispojasta presidenttiehdokkaaksi ja kansanedustajaksi. Espoolaisessa Iivisniemen betonilähiössä kasvanut ja varttunut mies liittyi Veikko Vennamon persoonan ja politiikan innoittamana Suomen Maaseudun Puolueeseen jo 16-vuotiaana. Soini työskenteli vuosia legendaarisen Vennamon kanssa. Kirjassa on mehukkaita muistoja suuren persoonan ja tulevan puoluejohtajan kohtaamisista sekä arjen työstä vuosien varrella. SMP:n riveissä Timo Soini nousi puoluesihteeriksi asti. Matkan varrella hän näki puolueen railakkaat nousut ja laskut. SMP:n historian viimeisenä puoluesihteerinä hän joutui viemään rakastamansa puolueen konkurssiin.Timo Soini on yksi neljästä Perussuomalaisen puolueen perustajajäsenestä. Perussuomalaisten rakettimainen nousu varteenotettavaksi poliittiseksi vastavoimaksi henkilöityy puheenjohtajaansa. Nousua oli avittamassa myös Tony Halmeen äänisaalis vuoden 2003 eduskuntavaaleissa. Kirjassa Soini kertoo traagisista tapahtumista, jotka lopulta päättivät Halmeen työn kansanedustajana.Timo Soini on maisterisjätkä, jossa yhdistyvät opillinen sivistys ja kansanomainen esitystapa. Kirjassa Timo Soini esittää, minkälaista politiikkaa hän ajaa ja miksi. Populistiksi tunnustautuva Timo Soini puhuu tavallisen ihmisen äänellä, kielellä, jota Suomen kansa ymmärtää ja joka itse uskoo omaan sanomaansa. Timo Soini on politiikassa omana itsenään, värikkäänä persoonana, maisterisjätkänä.

TAMMI Yhteistyössä Bonnier Books Finland

Painettu EU:ssa

VOITTOHUUTO ja PK. 1,90e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 108 vrk 5 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 108 vrk 5 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.