Kuvaus

Tinka - Sophie / Rascal

Tinka on pieni kissanpentu, jonka vanhemmat joutuvat lähettämään pienessä bambulaatikossa sodan jaloista meren aaltojen myötä toiselle rannalle. Tämän kirjan tarina ja herkät kuvat kertovat hienovaraisesti Tinkan selviytymistarinan.

Erot ja menetykset kuuluvat jossain muodossa kaikkien ihmisten elämään ja niihin liittyy monenlaisia tunteita - pettymystä, surua, rohkeutta, toivoa ja rakkautta. Kirja koskettaa syvällisesti myös heitä, joilla on adoptio-, sijoitus- tai maahanmuuttokokemuksia, ja heitä joiden perheenjäsenet ovat joutuneet avioeron, sairauden, muuton tai sodan takia eroon toisistaan.

Rascal on tunnettu belgialainen lastenkirjailija. Hänelle on kertojana tyypillistä, että hän ei selitä asioita vaan antaa lapsen omille tunteille ja päättelylle tilaa. Kirja muistuttaa muumikirjoja.

Kirjan kuvittaja on Rascalin puoliso Sophie. Sophielle teos on hyvin läheinen, sillä hänet adoptoitiin pienenä Etelä-Koreassa sijaitsevasta lastenkodista Belgiaan. Hän palasi aikuisena katsomaan kotimaataan yhdessä Rascalin kanssa.

   
34 sivua : kuvitettu ; 22 cm
Alkuteoksen kieli: ranska
Basam Books cop. 2013


kuvakirjat kertomukset eroaminen  perheet luopuminen selviytyminen adoptio kasvattilapset pakolaiset kissa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 10 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 98 vrk 10 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.