Tuote on myyty käyttäjälle Nittako hintaan 149,95 €

Kuvaus

[170224]

Kuvanmukaiset, Uudet, vielä tehtaan muoveissa olevat DVD boxit huippusuositun TV-sarjan TOHTORI TULI KAUPUNKIIN ystäville.

ANNA VAIKKA LAHJAKSI!!!

Meidän perheen ehdoton suosikkisarja, joten ostettiin taannoin nämä kaikki boxit TUPLANA, toiset varmuusvarastoon.

Omat , käytössä olleet säilyyneet myös about täysin uudenveroisena, jioten laitetaan  nyt nämä toiset myyntiin, myös toisille sarjan fanittajille saatavaksi.

TOHTORI TULI KAUPUNKIIN kaudet 1-6 - DVD boxit (KOKO SARJA)

KAUSI 1:

Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan ensimmäinen tuotantokausi on suositun TV-sarjan viehättävin ja omalaatuisin osa. Sarja on hieman feministinen, myyttisillä elementeillä maustettu 1800-luvulle sijoittuva lännensarja. Brittinäyttelijä Jane Seymour näyttelee Michaela ”Mike” Quinniä, yhtä varakkaan bostonilaisen lääkärin viidestä tyttärestä, joka on isänsä kannustamana hankkinut lääkärin koulutuksen sen ajan yhteiskunnan asettamista rajoituksista huolimatta. Omapäinen Quinn muuttaa villiin länteen Colorado Springsin kaupunkiin ja avaa siellä oman vastaanoton. Hän vaihtaa perinteiseen lännenelokuvatyyliin etuoikeutetun asemansa uudisrakentajan rasituksiin joutuen kaupunkilaisten vahvan vastustuksen kohteeksi, ja todistamaan valkoisten amerikkalaisten raakoja laajentumispyrkimyksiä. Miken elämä mutkistuu, kun hän tapaa salaperäisen Byron Sullyn (Joe Lando). Sully on vähäsanainen, surumielinen leskimies, joka saa yllättäen huolehdittavakseen kolme orpolasta. Tuotantokauden vierailevina tähtinä ovat Johnny Cash ja Kenny Rogers.

- - - - -

KAUSI 2:

1990-luvun suosikkisarjan Tohtori Tuli kaupunkiin toinen kausi vie katsojat takaisin villin lännen maisemiin. Bostonista länteen Colorado Springsin rajakaupunkiin muuttaneen tohtori ”Mike” Quinnin (Jane Seymour) ei ole helppo lunastaa paikkaansa kaupungin ensimmäisenä naislääkärinä. Hitaasti kaupunkilaiset kuitenkin alkavat hyväksyä hänet, ja Mike sopeutuu uuteen elämäänsä. Kolmen adoptiolapsen kasvattaminen täyttää Miken päivät Hän tulee myös yhä läheisemmäksi arvoituksellisen Sullyn (Joe Lando) kanssa ja yrittää samalla pitää kiinni periaatteistaan ja huolehtia kaupunkilaisten terveydestä.

- - - - -

KAUSI 3:

Itsenäinen tohtori Mike Quinn vaihtaa elämänsä hienostuneessa Bostonissa kovaan uudisraivaajan arkeen villin lännen kaupungissa aikana, jolloin naiset saavat näkyä mutta eivät kuulua. Bostonissa kohdatut ennakkoluulot tuntuvat pieniltä verrattuina Colorado Springsissä kohdattuihin haasteisiin. Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan kolmannella tuotantokaudella tohtori Mike ja Sully valmistautuvat avioliittoon ja yhteiseen onnelliseen tulevaisuuteen. Washita-joen traagiset tapahtumat murskaavat kuitenkin tohtori Miken uskon ihmisyyteen. Hänen uusi elämänsä ei tunnukaan enää niin auvoiselta. Saako tohtori Mike voimia jatkaa valitsemallaan tiellä vai onko hän ylitsepääsemättömien vaikeuksien edessä? Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan tarinat rohkeudesta, vakaumuksesta ja rakkaudesta yhdistettynä todellisiin historiallisiin tapahtumiin tekivät ohjelmasta merkkiteoksen television historiassa. Useita palkintoja voittaneen sarjan pääosaa näyttelee Jane Seymour, joka sai Golden Globen tästä uransa merkittävimmästä roolista.

- - - - -

KAUSI 4:

1800-luvulle sijoittuva Tohtori tuli kaupunkiin kertoo syrjäisessä Colorado Springisissä uutta elämää aloittavan tohtorin vaiheikkaasta elämästä. Michaela ”Mike” Quinn (Jane Seymour) esittää tohtoria, joka jättää tutun Bostonin viedäkseen kehittyneempää lääketiedettä rajaseudulle. Sarjassa seurataan hänen elämäänsä, perhettöön sekä hänen hoitamiaan potilaita. Tohtorin kiltteydestä ja avuliaisuudesta kertoo se, että hän päättää kasvattaa kolme lasta, joiden äiti kuolee kalkkarokäärmeen puremaan. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tohtori Mike ja Sully palaavat häämatkaltaan valmiina aloittamaan yhteisen elämänsä. Sully kuitenkin palaa entisiin tapoihinsa, ja Mike on huolissaan siitä, ettei Sully kanna vastuutaan perheestä. Rajaseudun karu elämä muuttuu entistä vaarallisemmaksi, kun Sully sotkeutuu intiaanien ja viranomaisten välisiin ristiriitoihin. Tohtori Mike yhdistää avioelämän ja kaupungin terveydestä huolehtimisen ja iloitsee raskaudestaan pelättyään sen olleen liian myöhäistä.

- - - - -

KAUSI 5: 

Palaa rakastetun Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan pariin sen viidennelle tuotantokaudelle.

Tämä perhesarja kertoo rajoja rikkovasta naisesta ja villin lännen kaupungista, jota hän kutsuu kodikseen. Jane Seymour esittää tohtori Michaela ”Mike” Quinnia, joka lähtee lääkäriksi 1800-luvun puolivälin Bostonin seurapiireistä Colorado Springsin pikkukaupungin haasteisiin. Seuratessamme tohtori Quinnin, hänen kolmen orpolapsen muodostaman perheensä ja vuorten mies Byron Sullyn (Joe Lando) sekä kaupungin asukkaiden edesottamuksia näemme myös Yhdysvaltain murroksen.

Viidennellä kaudella tohtori Mike yrittää saada ajan riittämään Katie-vauvansa ja kaupunkilaisten tarpeiden välillä. Aikaa pitäisi löytää myös romantiikalle Sullyn kanssa. Miten tohtori Mike voisi auttaa pastoria, jonka näkö huononee päivä päivältä? Colleenin tunteet tohtori Cookia kohtaan kasvavat, mutta kestääkö ystävyys Colleenin lähtiessä yliopistoon? Kuinka pitkälle Sully on valmis menemään suojellakseen parasta ystäväänsä Tanssivaa Pilveä tämän joutuessa raa’an hyökkäyksen kohteeksi?

Tohtori tuli kaupunkiin -boksi sisältää viisinkertaisen Emmy- ja Golden Globe -voittajan viidennen tuotantokauden kaikki 26 jaksoa.

- - - - -

KAUSI 6:

TOHTORI TULI KAUPUNKIIN – television perheklassikon kuudes ja samalla viimeinen tuotantokausi – nyt DVD:llä! Tohtori Michaela ”Mike” Quinn (Jane Seymour) muuttaa 1850-luvun ahdasmielisestä Bostonista pieneen Colorado Springsin rajakaupunkiin ja kohtaa siellä uudisravaajaelämän haasteita ja ilonaiheita. Tukenaan tohtori Mikella on Byron Sully (Joe Lando) sekä kasvava perheensä. Sarjan kiehtova juoni sekä lukuisat henkilöhahmot kuljettavat katsojat villiin lännen maailman yhä ajankohtaisiin aiheisiin. Kateissa ollut Sully löytyy viimein, mutta armeijan tekemän etsintäkuulutuksen takia Sullyn on pysyttävä piilossa. Tohtori Mike tekee kaikkensa puhdistaakseen Sullyn maineen. Intiaanit hyökkäilevät kaupunkiin, ja Matthew päättää erota sheriffin virastaan. Kaupunkiin valitaan uusi sheriffi. Tohtori Mikella on jälleen kädet täynnä töitä, kun kaupunkiin iskee vakava epidemia. Viimeisen tuotantokauden 22 jaksoa täynnä romantiikkaa, jännitystä ja villin lännen nostalgiaa tekevät lähtemättömän vaikutuksen katsojiin yhä uudestaan ja uudestaan.

- - - - -

POSTITETETTAESSA PK.lisä  6,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


149,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.2.2024 21:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.