Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Toimintaa Blu-ray

· Wonder Woman (Blu-ray)

Ennen kuin hän oli Wonder Woman (Gal Gadot), hän oli Diana, amatsonien prinsessa, joka koulutettiin voittamattomaksi soturiksi. Suojatulla paratiisisaarella kasvatettu Diana tapaa amerikkalaisen lentäjän (Chris Pine), joka kertoo hänelle massiivisesta konfliktista, joka raivoaa ulkomaailmassa. Vakuutunaan pystyvänsä pysäyttämään uhan, Diana lähtee kotoaan ensimmäistä kertaa. Taistelee miesten rinnalla sodassa kaikkien sotien lopettamiseksi, hän löytää vihdoin täydet voimansa ja todellisen kohtalonsa.

· G.I. Joe: Retaliation (Blu-ray)

G.I Joet ovat täällä taas ja heidät on lavastettu kärsimään rangaistusta hirvittävästä rikoksesta, johon he ovat syyttömiä. G.I. Joe -tiimin on jälleen kohdattava kuolettava vihollisensa Cobra ja lisäksi vaarallisia uusia uhkia hallituksen sisällä. Kun mikään muu ei auta, jäljelle jää vain yksi vaihtoehto: kosto.

· Kapinallinen (Blu-ray)

Muinaisen Chicagon raunioilla Tris (Shailene Woodley) ja Four (Theo James) ovat pakomatkalla. He ovat divergenttejä, jotka uhkaavat yhteisön itsevaltiaan diktaattorin Jeaninen (Kate Winslet) ylläpitämää järjestystä. Jeanine tekee kaikkensa löytääkseen loputkin divergentit. Mutta Tris saa idean. Jos hän onnistuu löytämään liittolaisia muista osastoista, hän voi lopettaa pakoilun. Sitten aloitetaan todellinen kamppailu maailman tulevaisuudesta.

· Need for Speed (Blu-ray)

Laittomiin kaupunkirata-ajoihin osallistunut Tobey Marshall on istunut kaksi vuotta telkien takana murhasta, jota hän ei tehnyt. Kun hän pääsee vapaaksi, tärkeä urheiluautokisa lähestyy, ja sen myötä Tobey pystyy kostamaan. Mitä tapahtuu, kun vankilatuomion takana oleva mies onkin Tobeyn entinen kilpakumppani tai kun miljoonia havitteleva Tobey näkee muut kisaajat verivihollisina?

Kaikkien aikojen suosituimmasta autopelistä on vihdoinkin tehty elokuva, jonka nimi ei petä! Need for Speed sopii niille, joilla on bensaa suonissaan ja toiminta mielessä. Ratin takana on Breaking Badin Aaron Paul, eikä kostoretki ole koskaan ollut näin vauhdikas!

· Safe (Blu-ray)

He tappoivat hänen ystävänsä ja vaimonsa. He uhkasivat tappaa kaikki hänen tulevat tuttavansa. Kun vapaaottelija Luke Wright itsemurhan partaalla näkee samojen venäläisten mafiatyyppien jahtaavan 12-vuotiasta kiinalaista tyttöä, hänellä naksahtaa. Luke heittäytyy mukaan tappeluun ja pelastaa tytön, jota ei ole koskaan ennen tavannut. Pian hän löytää itsensä keskeltä massiivista sotaa, jota käydään venäläisen mafian, kiinalaisten Triad-gangsterien ja korruptoituneen poliisin välillä.

· Labyrintti: Double Feature (Blu-ray)

Labyrintti - The Maze Runner:
Kun Thomas herää vangittuna valtavaan alati muuttuvaan labyrinttiin, jossa on myös joukko muita nuoria miehiä, hänellä ei ole mitään muistikuvia ulkomaailmasta, lukuun ottamatta outoja unia salaperäisestä organisaatiosta. Thomas ja muut kohtaavat joka käänteessä vaarallisia esteitä ja joutuvat yhdistelemään vihjeitä löytääkseen tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä.

Labyrintti Aavikko kokeet - Maze Runner The Scorch Trials:
Eeppinen Labyrintti saaga saa jatkoa! Päästyään pakenemaan labyrintistä Thomas kumppaneineen etsii johtolankoja PAHA-nimisestä salaisesta organisaatiosta. Etsintä vie heidät autioon erämaahan täynnä käsittämättömiä vaaroja.


· Maze Runner The Death Cure (Blu-ray)

Thomas (Dylan O'Brien) ja muut aukiolaiset huomaavat olevansa keskellä tähän asti vaarallisinta seikkailua, murtautuessaan sisälle salaiseen WCKD-järjestön kontrolloimaan kaupunkiin. Trilogian huikeassa päätösosassa labyrintista ulos pääsemisen sijaan on löydettävä keino päästä takaisin sisään.

· Elysium (Blu-ray)

Vuonna 2154 on olemassa kaksi ihmisluokkaa: erittäin varakkaat asuvat tahrattomalla, keinotekoisella Elysium-avaruusaluksella ja loput ylikansoitetulla, turmeltuneella maapallolla. Puolustusministeri Delacourt on valmis mihin tahansa varjellakseen Elysiumin asukkaiden yltäkylläistä elämäntyyliä - mutta se ei estä Maassa asuvia pyrkimästä asemalle keinolla millä hyvänsä. Max päättää ottaa vastaan hengenvaarallisen tehtävän, joka voi palauttaa tasa-arvon näiden vastakohtaisten maailmojen välille.

· Siepattu (Blu-ray)

Kukaan ei voi paeta menneisyyttään! Mitä tekisit, jos saisit tietää, että sinut olisi siepattu lapsena? Mitä jos ihmiset, joiden luona asut, eivät olisikaan oikeat vanhempasi? Miten reagoisit, jos sala-ampujat tappaisivat läheisesi silmiesi edessä? Tai jos huomaisit, että koko elämäsi on ollut pelkkä illuusio, jonka taakse piiloutuu synkkä salaisuus? Pakenisitko vai jäisitkö taistelemaan pahaa vastaan?

· The Possession (Blu-ray)

Lähiön kirpputorilta pieni Em-tyttö saa rahoillaan enemmän kuin pelkän antiikkisen puurasian. Rasiassa on nimittäin ikivanha demoni, joka asettuu Emin vartaloon. Hänen vanhempansa näkevät, miten muutos tapahtuu. Pian heidän tekee mieli repiä silmät päästään silkasta pelosta!

· Transcendence (Blu-ray)

Tohtori Will Caser (Johnny Depp) on tekoälyn johtava tutkija, joka työskentelee luodakseen koneen, jossa yhdistyvät kaikki olemassa oleva älykkyys sekä täydellinen valikoima ihmistunteita.

Will Caserin kiistanalaiset kokeet ovat tehneet hänestä kuuluisan, mutta ne ovat myös tehneet hänestä ykköskohteen teknologian vastaisille ääriryhmille, jotka ovat valmiita tuhoamaan hänet. Vihollisten yrittäessä pysäyttää Willin tutkimukset, he tahattomasti auttavatkin häntä onnistumaan tavoitteessaan olla osa luomaansa tekoälyä. Willin vaimo Evelyn (Rebecca Hall) ja parhaat ystävät Max (Paul Bettany) ja Joseph (Morgan Freeman) kohtaavat pahimmat pelkonsa, kun Willin läsnäolo kehittyy kaikkialla olevaksi vallanhaluksi.

· Haywire (Blu-ray)

Mallory Kane on syntynyt, kasvanut ja kouluttautunut CIA:n salaisimmassa ja iskuvoimaisimmassa eliittiyksikössä. Hän hoitaa likaisimmat hommat, selviytyy vaarallisimmista tehtävistä ja nujertaa raaimmat rikolliset. Kunnes eräänä päivänä vastassa on pahin mahdollinen vihollinen: itse CIA! Lähimmäistensä pettämä Mallory aloittaa henkeäsalpaavan taistelun paljastaakseen salaliiton, löytääkseen pääjehut - ja pysyäkseen hengissä tarpeeksi kauan saadakseen suloisen kostonsa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.2.2024 11:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.