Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi puhuttuna

 

Toisenlaiset frendit: Kausi 1 (DVD) uusi ja muoveissa

Toisenlaiset frendit on dokumenttisarja kehitysvammaisten kaverusten elämästä. Kuudessa osassa seurataan heidän elämänsä aurinkoista ja inhimillistä puolta, arjen huumoria, koomisia tilanteita välttelemättä. 

Sarjan kertojana toimiva Timo etsii töitä ja haaveilee musiikkialasta. Timon tyttöystävä Sonja rakastaa herkuttelua ja kaikkea kaunista. Ennestään tv:stä tuttu Sanna on puolestaan asuinpaikan tomera organisaattori. Mikko on omapäinen mies, joka rakastaa politiikkaa. Kata puolestaan on kaikkien kaveri ja aina valmis kutsumaan muut koolle kahvipöydän ääreen. 

Toisenlaiset frendit on saanut Kehitysvammaisten Tukiliiton vuoden Tulppaani -tunnustuksen vuonna 2011 ja voittanut parhaan reality-sarjan Venlan vuonna 2012. Sarja perustuu Friday TV AB:n luomaan formaattiin "En annan del av Köping".

Sisältää jaksot: 

Osa 1 - Tervetuloa Toisenlaisten frendien maailmaan! 

Osa 2 - Arjen katkaisee yllätysristely! Luvassa on shoppailua, karaokea ja romantiikkaa. 

Osa 3 - Liekit kannattaa sammuttaa, mutta haaveita ei. Ainakin yksi unelma käy toteen ja Mikko vierailee eduskunnassa. Myös tytöt pääsevät puhumaan politikkaa. 

Osa 4 - Kukapa meistä ei kaipaisi ystävyyttä ja rakkautta! Tässä jaksossa sitä riittää ystävysten lähtiessä perinteiselle lavatanssireissulle. 

Osa 5 - Kaikkien rakastama Kata täyttää vuosia ja lähestyvä syntymäpäivä laittaa naapuruksiin liikettä. 

Osa 6 - Kesä on päättymässä, mutta vielä on aikaa juhlia. Asuntolassa järjestetään kesäjuhlat, joiden toteuttaminen vaatii ponnisteluita kaikilta. Mutta se kannattaa, sillä lopputulos on ikimuistoinen.

Kesto: 6 x 28 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 20 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 22 vrk 20 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.