Kuvaus

Nykyaikaisen vakoilun mestari Tom Clancy tuo NSA-agentti Sam Fisherin salamyhkäisen maailman PS2:een.

Nykyaikaisen vakoilun mestari Tom Clancy tuo NSA-agentti Sam Fisherin salamyhkäisen maailman PS2:een. Pelaaja osallistuu NSA:n huippusalaiseen hankkeeseen yhden miehen tiedusteluyksikkönä, jonka on tarkoitus olla pieni, terävä ja näkymätön: A Splinter Cell. Huipputeknisten laitteiden, kehittyneiden väijyntämetodien ja sotilaskoulutuksen avulla hahmosi Sam ryhtyy vaaralliseen taisteluun, kun eräs roistovaltio ryhtyy tietokoneistettuun terrorikampanjaan Yhdysvaltoja vastaan. Etsi heidät, tarkkaile heitä, eliminoi heidät.

The Sum of All Fears- ja Ghost Recon -pelien tavoin Clancy marssittaa eteemme kolmannen persoonan taktisen ammuntapläjäyksen. Älä kuitenkaan erehdy luulemaan, että luvassa on taas yksi joukkuepohjainen erikoisjoukkoklooni; tällä kertaa olet yksin. Tiimitaktiikan ja tulivoiman sijaan joudut pärjäämään väijynnän ja omien aivojesi turvin. Enemmän MGS2:ta kuin Conflict Desert Stormia muistuttavassa pelissä hiippailet halki 11 haastavan tehtävän CIA:n päämajaan soluttautumisesta voimalan ydinreaktorin sulattamiseen.

Koska olet yksin mahtavaa terroristiarmeijaa vastassa, sinun on pysyttävä pimeyden ja ehdottoman hiljaisuuden suojissa. Upea grafiikka toistaa valaistusefektit mullistavalla tavalla. Jos pysyt pimeässä hiljaa paikallasi, vartijat kävelevät ohitse. Käytä pimeyttä hyväksesi ampumalla lamput ja kamerat hajalle, ja ota käyttöön pimeänäkölasit tai lämpöherkkyystila. Tässä tilassa näet ovien ja seinien läpi ja voit suunnitella seuraavia toimiasi lämpöjälkiä tarkkailemalla.

Käytössäsi on suuri valikoima aseita ja laitteita, joiden avulla selviydyt tehtävästä naarmuitta ja paljastumatta. Vaimennetut aseet, kranaatit ja lamauttavat luodit mahdollistavat vastustajien tai todistajien nitistämisen matkan päästä. Tunge vyölaukkuihin vakoilulaitteita, kuten valokuitukamera, jonka avulla voit nuuskia ovien raoista, värähtelyherkkä tiirikka ja tarrakamera, jonka voit ampua kiinni seinään kulman taakse kurkkimista varten.

Tekniikan ohella apunasi on fyysinen valmennus, joka auttaa kestämään terrorismin vastaisen taistelun paineet. Voit kiivetä, liukua pitkin vaijeria, hiipiä seinien vieruksilla ja jopa tehdä spagaatin Leon-tyylisesti kahden seinän välissä.

MGS2:n, Tenchun ja Hitmanin stealth'em up -maailmaan on hiipinyt uusi tekijä. Sam Fisher ottaa kaikki lajityypin parhaat puolet ja liittää niihin uskottavia skenaarioita, interaktiivisia ympäristöjä ja enemmän jännitystä kuin kahdessa Hitchcock-leffassa yhteensä. Jos kansainvälisen vakoilun varjoinen maailma houkuttaa, Splinter Cell on toiveidesi täyttymys.

Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: PS2754

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 9 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 67 vrk 9 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.