Tuote on myyty käyttäjälle tuomo-v hintaan 14 €

Kuvaus

Like 2010 Kovakansi

Uusi kpl

Kai Malmirinne on kadehdittava mies. Hän menestyy sekä liike- että naismaailmassa. Hän on tien päällä viihtyvä hurmaava puhuja ja loistava myyjä, jolla on varaa elättää kotirouva.

Kunnianhimolla ja reissutyöllä on hintansa. Yhtiö myöntää hänelle ylennyksen ja tunnustuspalkinnon hetkellä, jolloin Kain yksityiselämä on sekaisin.

Kain tullessa työmatkalta Raisa-vaimo on hylännyt kotirouvan elämän, karannut ja pysyy kadoksissa. Poliisi ei osaa auttaa. Sitten postilaatikkoon ilmestyy Raisan arvoituksellisia kirjeitä. Tietääkö Raisan Raili-sisko enemmän kuin myöntää?

“Rautanaula on Tommi Liimatan paras romaani.” Ville Hänninen, Pohjolan Sanomat

“Nyt sävähti. Tommi Liimatta on kirjoittanut romaanin Rautanaula, jota haluaisin ylistää, mutta en voi, koska se veisi nautinnon muilta lukijoilta. Jutun juuri on se, että kirja on pakko lukea kahteen kertaan, koska ensimmäisen lukukerran jälkeen se on kokonaan toinen kirja.” – Matti Mäkelä, Helsingin Sanomat

“Rautanaula on Liimatan vahvin teos tähänastisessa kirjallisessa tuotannossa. Teksti on tiivistynyt entisestään. Lause iskee aivan uudella tavalla, kun kaikki ylimääräinen on poissa. Ekonomisuus piiskaa kerronnan välillä raivoisaan laukkaan, toisinaan taas terävät huomiot sytyttävät tilanteista inhorealistisen tarkkoja kuvia.” – Matti Komulainen, Turun Sanomat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.