Kuvaus

Tommy (DVD)

The Whon kulttimaineeseen noussut, maailman ensimmäinen rock-ooppera Tommy nostaa energiatasot kattoon!

Klassikkoalbumin ja -musikaalin legendaarisessa elokuvaversiossa esiintyy huippuartistien kimara: The Whon rinnalla musiikista vastaavat mm. Elton John, Tina Turner ja Eric Clapton. 

Tommyn (The Whon vokalisti Roger Daltrey) lapsuutta ravistelee traumaattinen kokemus, jonka seurauksena hän menettää kuulonsa, näkönsä ja puhekykynsä. 

Äiti (Ann-Margret) ja isäpuoli (Oliver Reed) yrittävät kaikin keinoin luoda yhteyden mykkään, sokeaan ja kuuroon Tommyyn, joka joutuu vammojensa takia julman hyväksikäytön uhriksi. Häntä yrittävät parantaa niin saarnamies (Clapton) kuin psykedelisiä huumeita tarjoava Acid Queenkin (Turner). Spesialisti (Jack Nicholson) toteaa Tommyn vammat psykosomaattisiksi. 

Mutta kun Tommy ensimmäisen kerran laskee kätensä flipperi-pelikoneen kannelle, hänen elämänsä muuttuu. Synnynnäiset lahjansa löydettyään Tommystä tulee flipperi-guru, joka päihittää jopa hallitsevan lajimestarin (Elton John) ja nousee tuhansien rakastamaksi supertähdeksi.

Kulttiohjaaja Ken Russelin ohjaama Tommy kuuluu klassikkoelokuvien joukkoon aiheesta. Ennennäkemätön tähtikaarti ja huikeat lavasteet ja puvustus tekevät siitä riemukkaan tripin 1970-luvun rockin kultakauteen.

Ohjaus: Ken Russell

Käsikirjoitus: The Who, Ken Russell

Näyttelijät: Roger Daltrey, Ann-Margaret, Oliver Reed, Tina Turner, Eric Clapton, Jack Nicholson, Elton John, Robert Powell, Paul Nicholas, John Entwistle, Keith Moon, Pete Townshend, Arthur Brown

Valmistusvuosi: 1975

Kesto: 1 h 46 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.85:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 2.0 & 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 16 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 11 vrk 16 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.