Kuvaus

Tove Janssonin rakastettu muumiklassikko

Meri lainehtii jo lattialla, tuolit uiskentelevat, talo on joutunut tulvan valtaan. Muumiperhe kyyhöttää katolla pelastusta odottaen.

Vihdoin purjehtii ohi jokin kumma, liekö vaarallinen, ainakin se on riittävän iso ja näyttää talolta. Muumiperhe kapuaa kiireen vilkkaa sinne punaplyysisiä huonekaluja mukanaan raahaten. Muumit kohtaavat ihmeellisen teatterimaailman ja ihmeellisen Emman. Esirippu, kulissit, käsikirjoitus ja ensi-ilta, kaikki on outoa, mutta Emma toimii oppaana. Ja jopa hemuli tulee katsomaan. (Eri painoksen esittelyteksti.)

 

Kuvan äänikirja. 3 x CD. Toimii siis CD-soittimissa.

KUNTO toimiva käytetty (levyt, kansilehti sekä/tai pahvikotelo). Levyjen kunto katsottu silmämääräisesti sekä kirkaslampun alla. (CD-levyissä on näkyvää käytönjälkeä.)

TOIMITUS kirjepostina ilman seurantakoodeja. Levyt ja kotelo suojataan paperilla - mahdollisuuksien mukaan, tapauskohtaisesti.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana ja -varastona. Noudot eivät valitettavasti järjesty. Huomioithan tämän ennen tilausta - katsothan yleisestikin toimitusohjeet. Kiitos.

____________________ (IK) L/äk, lapset 2023

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Sulkeutuu 99 vrk 9 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 99 vrk 9 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.