Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alle puoli vuotta vanha laite.
Takuukuitti mukaan.


Deco X50 WiFi 6 -Mesh-järjestelmä on suositun Deco M5 WiFi -Mesh-järjestelmän tehokkaampi ja monipuolisempi isoveli. Deco X50 WiFi 6 -reitittimellä päivität verkkosi huippunopeaan ja ruuhkattomaan WiFi 6 aikaan ja teet nopean ja kattavan verkon kotiin, toimistoon tai laajennat nykyistä Deco WiFi -järjestelmääsi. Kytke Deco X50 esim. LTE, ADSL- tai kaapelimodeemiisi ja nauti koko asunnon kattavassa huippunopeasta verkosta.

Deco X50 on koko kodin Wi-Fi-ratkaisu, joka pitää verkkosi vahvana kotisi koosta ja rakenteista huolimatta. Järjestelmä käyttää yhtä verkon nimeä ja vaihtaa yhteyttä tukiasemien välillä saumattomasti. Deco X50 WiFi 6 -Mesh-järjestelmä tukee jopa 150 yhtä aikaista käyttäjää. Yksi reititn kattaa jopa 230 m2 tilan. Verkon laajentaminen on helppoa Deco -reitittimillä.

Uuden sukupolven huippunopea 802.11ax WiFi -järjestelmä tarjoaa jopa 3000 Mbps nopeudet viiveettömään pelaamiseen, sulavaan 4K UHD -videon toistoon ja äärimmäisen nopeaan tiedostojen jakamiseen. Verkkoon liitettyjen henkilökohtaisten ja IoT-laitteiden lisääntynyt määrä on johtanut verkon yleiseen kuormittumiseen, joka koettelee jo nykyisen WiFi-standardin rajoja. Viimeisin standardi, 802.11ax, jota kutsutaan nykyään nimellä WiFi 6, tarjoaa tulevaisuuden vaatimukset täyttävän teknologian, paremman verkon hyötysuhteen, nopeammat WiFi-yhteydet, paremman kattavuuden sekä pidemmän akunkeston verkkoon liitetyille laitteille, mikä puolestaan parantaa verkonkäyttökokemusta huomattavasti.

WiFi 6 -standardin vallankumouksellinen OFDMA- ja MU-MIMO-teknologioiden yhdistelmä tarjoaa jopa neljä kertaa paremman verkon kapasiteetin ja hyötysuhteen vilkkaasti liikennöidyissä ympäristöissä. Edellisen sukupolven 802.11ac-WiFi (WiFi 5) kykenee suoriutumaan vain yhdestä laitteesta kerrallaan kullakin verkon kanavalla, mikä taas ei ole käytettävissä olevan kaistanleveyden tehokasta hyödyntämistä. WiFi 6 -standardin OFDMA-teknologia jakaa jokaisen kanavan pienempiin alikanaviin, jolloin useamman laitteen signaalit voidaan yhdistää ja lähettää samaan aikaan. Tämä puolestaan lyhentää viivettä ja tuottaa käyttäjälle sujuvamman ja miellyttävämmän Wi-Fi-kokemuksen.

TP-Link HomeShield huolehtii verkkosi turvallisuudesta ja mahdollistaa yhteyksien aikataulutuksen ja hallinnan.

Anna Decon huolehtia asennuksesta. Decon asentaminen on helppoa. Lataa Android- tai iOS-sovellus ja anna Decon löytää täydelliset paikat tukiasemille. Verkon hallinta onnistuu ilman tietokonetta esim. Tabletilla, Android- tai iOS-sovelluksella. Selkeän käyttöliittymän avulla aloittelevakin käyttäjä pystyy helposti määrittämään kaikki verkon asetukset ja seuraamaan laitteen tilaa.

Laitteessa on kaksi toimintatilaa:

Mesh reititin - Laite toimii langattomana tukiasemana, reitittimenä ja palomuurina, niin että yhteys Internetiin luodaan Ethernet-johdolla.
Tukiasema - Laite yhdistetään olemassa olevaan verkkoon kaapelilla ja toimii pelkkänä tukiasemana ilman reititystä tai palomuuri toiminnallisuutta. Ohjeet täältä.
Ominaisuudet:

WiFi nopeus jopa 574 Mbps 2,4 GHz:n taajuudella ja jopa 2402 Mbps nopeus 5,0 GHz:n taajuudella, jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 3000 Mbps.
Langattomat standardit: WiFi IEEE 802.11 ax/ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 4.2
Kaksi tehokasta sisäistä antennia mahdollistaa erittäin nopean ja kattavan verkon
Jopa 150 yhtäaikaista WiFi käyttäjää.
Älykäs AI-mesh oppii ja optimoi verkkoa automaattisesti
Kolme Gigabit ethernet porttia
Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä.
Nopeuden mukana kasvaa myös verkon kattavuus ja toimintaluotettavuus.
Helppo ja nopea käyttöönoton Android tai IOS TP-Link Deco -sovelluksella.
TP-Link HomeShiled™ basic tarjoaa kattavan turvallisuusratkaisun laitteellesi
Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WPA3, WPA2-PSK, WPA-PSK -suojausta
Auto path selection, AP steering ja beamforming huolehtii, että käytössä on paras yhteys joka huoneessa
Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheluille ja videoille.
IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
Amazon Alexa -yhteensopiva
Automaattiset ohjelmistopäivitykset Deco -sovelluksella
Tukiaseman koko: 110 × 110 × 114 mm
Pakkauksen sisältö: Deco X50 tukiasema x 1, verkkovirtalähde x 1, Ethernet-kaapeli, käyttäjän dokumentaatio

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 16:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.