Kuvaus

Tuire Kaimio: Hevosen kanssa

Wsoy 2005, 2.painos, kovakantinen kuvakansin, 642 sivua

Käytännönläheinen opas elämään hevosen kanssa. Hevosen käyttäytyminen, kouluttaminen ratsaille ja ajoon, virheiden korjaaminen ja uudelleenopettaminen.

Hevosen kanssa on jokaisen hevosharrastajan aarreaitta, laaja ja käytännönläheinen opaskirja hevosen käyttäytymisestä, aisteista, hevosen käsittelystä ja opettamisesta. Näin perusteellista käsikirjaa ei ole ennen ollut saatavilla suomeksi.

Hevosen koulutus on kirjassa esitetty helposti seurattavin käytännön ohjein ja esimerkein. Neuvot saavat taustakseen tuoreinta tietämystä siitä, mikä hevosen käyttäytymistä ohjaa, miten se oppii ja miten lajityypilliset ominaisuudet vaikuttavat sen käyttäytymiseen. Kirja lähtee perusasioista, kuten hevosen kiinniottamisesta, ja etenee ratsun ja ravurin kouluttamisen alkeisiin. Hevosen kanssa raottaa verhoa hevoskuiskaajien ja ongelmahevoskouluttajien metodeihin ja opastaa ongelmien ratkaisemisessa sekä hevosen uudelleenkouluttamisessa. Kirjassa on myös eri ammattilaisten, kuten eläinlääkärin, fysioterapeutin, olympiaratsukoiden valmentajan sekä huippuravureiden hoitajan, kirjoittamia artikkeleita. Tekstiä havainnollistaa yli 300 värikuvaa, jotka arvostettu hevoskuvaaja Minna Tallberg on ottanut autenttisissa tilanteissa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 15 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 100 vrk 15 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.