Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Jim Henson's Fantasy Film Collection (3DVD) uusi ja muoveissa

James Maury ”Jim” Henson oli yhdysvaltalainen nukentekijä, nukketeatteriesiintyjä, piirtäjä, taiteilija, Oscar-ehdokkuuden saanut elokuvaohjaaja ja Emmy-palkinnon saanut televisio- ja elokuvatuottaja, joka tunnetaan mm. Muppetien luojana. Hän myös toimi joidenkin Muppetien, kuten Kermit-sammakon, äänenä.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:

Tumma kristalli / The Dark Crystal (1982)

Toinen maailma, toinen aika - ihmeiden aika! Näin alkaa seikkailufilmi Tumma Kristalli. Se on kertomus julmista skekseistä ja lempeistä mystikoista, Gelfling-keiju Jenistä ja hänen sitkeästä kamppailustaan saada tumma kristalli jälleen ehyeksi.

Filmissä on sietämätöntä jännitystä mutta myös huumoria ja epäitsekästä uhrautuvaisuutta. Siis kaikkea mitä oikeassa seikkailussa kuuluu ollakin. Koko lavastus nukkeineen ja naamioineen saa sinut haukkomaan henkeäsi. Unohdat täysin ympäristösi ja eläydyt filmin loihtimaan tarumaailmaan.

Ohjaus: Jim Henson & Frank Oz

Pääosissa: Stephen Garlick, Lisa Maxwell, Billie Whitelaw, Percy Edwards, Barry Dennen

Valmistusvuosi: 1982

Kesto: 1 h 29 min

___________________________________________

Labyrintti / Labyrinth (1986)

Labyrintti on vuonna 1986 ilmestynyt fantasiaelokuva, joka jäi Jim Hensonin viimeiseksi suureksi ohjaustyöksi. Elokuvan pääosia näyttelivät tuolloin 16-vuotias Jennifer Connelly ja muusikko David Bowie. Elokuvan tuotti George Lucas ja sen yhtenä käsikirjoittajana oli Monty Python -yhteyksistään tunnettu Terry Jones.

Elokuva kertoo peikkokuninkaasta (David Bowie), joka on rakastunut Sarah-nimiseen nuoreen tyttöön (Jennifer Connelly). Peikkokuningas Jareth kidnappaa poikavauvan todellisuudesta omaan valtakuntaansa, tarkoituksenaan houkutella pojan vahdiksi jätetty Sarah omaan valtakuntaansa.

Sarah lähtee hakemaan veljeään takaisin, ja Jareth antaa hänelle 13 tuntia aikaa ratkaista labyrintti, jonka keskellä odottaa peikkokuninkaan linna, jossa peikkokuningas pitää Sarahin veljeä. Matkan varrella Sarah tutustuu useisiin erilaisiin olentoihin, joista osa on ystäviä ja osa Jarethin apulaisia.

Ohjaus: Jim Henson

Pääosissa: Jennifer Connelly, David Bowie

Valmistusvuosi: 1986

Kesto: 1 h 37 min

___________________________________________

Mirrormask (2005)

Mirror Mask on kertomus perhesirkuksessa työskentelevästä Helenasta, joka haaveilee – ironista kyllä – karkaamisesta ja tavallisen elämän aloittamisesta. Niin ei kuitenkaan käy, vaan hän joutuu oudolle matkalle Pimeään maahan, jättiläisten, apinalintujen ja vaarallisten sfinksien asuttamiin maisemiin. 

Helenan on lähdettävä etsimään uskomattomien voimien peilinaamiota – vain sen avulla hän voi paeta Pimeästä maasta, herättää valon kuningattaren ja palata kotiin.

Ohjaus: Dave McKean

Pääosissa: Stephanie Leonidas, Jason Barry, Rob Brydon, Gina McKee

Valmistusvuosi: 2005

Kesto: 1 h 36 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 17 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 26 vrk 17 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.