Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Turkki lammasta, saumat vahvistettu nahkasuikalein. Kiinnitys edestä hakasilla, ylhäällä nappi. Olkapään "toppaukset" samoin kuin "kaulus" pöyheää karvaa (minkkkiä?).  Tarkistuksena vielä, että takissa ei ole erikseen kaulusta, vaan kauluksen kohdalla paksumpaa karvaa, joka antaa kaulusmaisen vaikutelman.  Pituus takaa kauluksen alareunasta helmaan 125 cm, hihan pituus olkasaumasta 67 cm ja olkapää-olkapää mitta noin 47 cm. 

Hattu on samaa materiaalia, sisältä ympärysmitta noin 57/58 cm. Koristeena tupsu. Korvaläpät niinikään samaa materiaalia. Sormikkaat ovat samaa väriä ja materiaalina mokkaa/samettia - kokolapussa merkintä XL,

Kaikki hyvin siistissä kunnossa, sillä näitä on pidetty säästäen - eivät ole siis olleet arkikäytössä. Ovat siis hansikkaita lukuunottamatta samaa sarjaa ja samaa väriä. Väri on siis tummansininen ja väri on lähinnä oikeaa väriä kahdessa kuvassa, missä on etupuolen yläosa. Myös korvaläpissä oikea sävy - samassa kuvassa kiiltävyys ja ilmavuus näkyy hatun kohdalla. Takin väri näyttää siis tummemmalta kuin pitäisi. Sormikkaat eivät siis ole saman valmistajan eikä samaa sarjaa, mutta sopivat värinsä puolesta täydellisesti takkin, hatun ja korvaläppien kanssa.    

Hinta on reilusti alle puolet siitä, mitä ovat aikanaan maksaneet ostettaessa. Huuto sisältää siis takin, hatun, korvaläpät ja sormikkaat. Tarjoa, jos haluat ostaa erikseen takin tai jonkin asusteen. Takki ja asusteet ovat sovitettavissa Hgissä Haagan suunnalla. Voin sulkea huudon tarvittaessa jo ennen ajan päättymistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
495 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2024 10:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.